Mountfield Frölunda chl final 2020
NYHETER

Frölunda reser ner till Tjeckein för att möta Mountfield i finalen av Champions Hockey League 2020. 

Ryan Lasch och Joel Lundqvist är ovärderliga

Samtliga som följer svensk hockey vet vilka båda Ryan Lasch och Joel Lundqvist är. Lasch är spelgeniet och Lundqvist grovjobbaren som även producerar offensivt. Lasch leder hela CHL:s poängliga med 21 poäng och lär med största sannolikhet sluta som bäste poängplockare.

Frågan är vad Mountfield har att sätta emot Frölundas stjärnor. Kan deras gedigna försvarsspel hålla Frölunda i shack? Kommer de verkligen att orka 60 minuter?
Målvaktsspelet är även något som sett oerhört stabilt ut för Mountfield genom hela CHL-spelet.

Missa inte att följa en Mountfield – Frölunda live stream online

Mountfield har en stor svaghet, det offensiva spelet. Laget ligger på en åttondeplats i den inhemska ligan och är ett av de lagen som gjort minst mål. Noterbart är att det bara är tre spelare i laget som har gjort 20 eller fler poäng på 42 spelade matcher.

Jämför det med Frölunda som har sex spelare som gjort 20 eller fler poäng på 33-37 matcher. Det gäller med andra ord att stänga ner offensiven för Frölunda ikväll.

Första finalen för Mountfield

Frölunda har vunnit Champions Hockey League tre gånger tidigare och är vana att spela final. Detta är Mountfields första final i CHL och det är mycket som står på spel för klubben. Med tanke på att spelat i den tjeckiska ligan inte varit bra alls är detta möjligheten laget har på en titel.

Detta är en match som Frölunda ska vinna, på pappret är det ett bättre lag och har betydligt mer rutin. Men det fina med CHL är att allt avgörs i en match, allt kan hända och det är oerhört svårt att förutspå en vinnare i kvällens final av Champions Hockey League 2020.

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se