Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 28 dec, 2019

IK Oskarshamn – Linköping HC: Se SHL via stream online

Oskarshamn kom ut efter julledigheten på bästa tänkbara sätt. Nu är det dock en ny match och det återstår att se ifall de kan bygga vidare på sin senaste framgång. I vanlig ordning går det utmärkt att följa Oskarshamn – Linköping via live stream.

Allt du behöver veta om matchen och hur du hittar en Oskarshamn – Linköping stream online kommer vi att gå igenom längre ner i texten. Vänta inte tills sista sekund innan du startar upp din Oskarshamn – Linköping live stream. Var ute i god tid så du inte missar Oskarshamns jakt på ännu en seger.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

IK Oskarshamn – Linköping HC live stream

För att kunna se en Oskarshamn – Linköping stream online krävs det att du skapar ett konto hos Cmore. Det är där samtliga matcher från bland annat SHL streamas. När du skapat ett konto krävs det även att du väljer till deras sportpaket.

  • Matchstart: Lördag 28 december kl. 18:00
  • Spelplats: Be-Ge Hockey Center, Oskarshamn
  • Visas hos: Cmore sport

Svårare än så är det inte att starta upp en live stream på Oskarshamn – Linköping. Den stora fördelen är att samtliga omgångar från SHL sänds på samma ställe, vilket betyder att denna process enbart behövs göras en gång.

Så kom igång med en Oskarshamn – Linköping stream lagom till matchstart så du inte missar något av matchen. Vill du se ännu mer hockey finns det ytterligare en streamingtjänst att använda sig av.

Det är nämligen så att bettingbolaget bet365 erbjuder sina spelare möjligheten att följa massvis av matcher direkt via live stream. Allt som krävs är att du skapar ett konto och sedan sätter in minst 50 kronor.

Sedan kan du leta upp önskad live stream och bara njuta av matchen. Så enkelt är det att komma igång med en live stream på hockey som håller högsta möjliga kvalitet.

Oskarshamn kanske vänder?

Det känns inte som att det varit några tveksamheter senaste månaden att det kommer bli kval för Oskarshamn. Men det visade sig att lite julledighet gjort gott för smålänningarna.

För Brynäs hade det väldigt tufft under annandagen när de spelade mot Oskarshamn. En andraperiod som hette duga gjorde att bortalaget Oskarshamn fick känning och matchen togs till förlängning. Där drog gästerna längsta strået och kunna ta med sig två poäng tillbaka till Småland.

Så det återstår att se ifall de kan bygga vidare på detta nyvunna självförtroende och ta sig ifrån den ödesdigra kvalplatsen de nu befinner sig på.

Missa inte någon av de andra spännande matcherna som spelas under dagen,

Djurgården – Skellefteå: Live stream
Färjestad – Luleå: Live stream
Frölunda – Växjö: Live stream
Malmö – Rögle: Live stream
Örebro – HV 71: Live stream
Leksand – Brynäs: Live stream

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar