Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 28 dec, 2019

Frölunda – Växjö Lakers HC: Hetast stream direkt från SHL

Växjö reser till Göteborg för att försöka stjäla tre poäng från hemmastarka Frölunda. En spännande match som du enkelt och smidigt kan följa direkt via live stream. Vi tipsar i vanlig ordning om vart du hittar en grym Frölunda – Växjö stream online.

Läs mer om hur du, genom två enkla steg, kan ha en Frölunda – Växjö stream framför dig. Välj själv om du vill streama SHL direkt på teven, i mobilen/surfplattan eller på din dator. Alternativen för en bra Frölunda – Växjö stream är med andra ord många.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Frölunda – Växjö stream från SHL

För att hitta en Frölunda – Växjö stream online krävs det att man tar reda på vilka som äger rättigheterna för att visa SHL i Sverige. Som tur är har vi på sportal full koll. Precis som de flesta andra största ligorna i svensk sport är det streamingtjänsten Cmore som sänder SHL.

  • Nedsläpp: 28 december kl. 15:15
  • Spelplats: Scandinavium, Göteborg
  • Sänds hos: Cmore sport

Detta gäller inte bara samtliga omgångar från grundserien utan även hela slutspelet och kvalitet till SHL. Men, det innebär också att detta inte är en gratis Frölunda – Växjö stream online.

För priset man betalar varje månad får man väldigt mycket sport för pengarna och det är helt klart värt varenda krona. Så se till att starta upp ditt sportabonnemang redan idag för att kunna se en Frölunda – Växjö stream online.

För dig som inte är i Sverige men fortfarande vill följa hockey via live stream kan vi rekommendera en annan streamingtjänst. Bettingbolaget bet365 erbjuder sina spelare lyxen att kunna följa massor av matcher direkt via live stream.

Du kan alltså spela på en match samtidigt som du följer den via live stream, på samma ställe! För att kunna utnyttja streamingutbudet krävs det att man följer vissa villkor. Först gäller det att skapa ett konto och sedan sätta in minst 50 kronor på spelkontot. Först då får du möjlighet att utnyttja tjänsten.

Så enkelt går det alltså att hitta en Frölunda – Växjö stream direkt online. Nu är det bara att invänta nedsläpp och sedan njuta av det bästa svensk hockey har att erbjuda.

Växjö är på gång

Det har varit en väldigt lång startstrecka för Växjö denna säsongen, som tidigare år varit med redan från start. Men nu verkar det som att smålänningarna hittat rätt och en övertygande 5-0 seger mot Djurgården under annandagen var välförtjänt.

Frölunda har tappat lite av den goda formen som visades upp tidigare under säsongen. Det återstår att se ifall de kan imponera inför ett fullsatt Scandinavium idag.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar