Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 8 sep, 2017

HV71 – Linköping HC: Streama träningsmatchen i hockey

Kom igång med en stream på HV71 – Linköping för att sedan kunna se hela SHL-säsongen genom live stream. Vi visar hur du streamar genrepet inför SHL 17/18 där vi ser HV71 och Linköping spela. Båda lagen vill givetvis ha en så god känsla med sig in i säsongspremiären som möjligt och kommer ge allt i träningsmatchen.

Det är ett intressant möte att streama med tanke på att de forna svenska mästarna inte mött toppmotstånd ännu. Linköping kanske inte är favoriter att nå långt men ser man på deras trupp har de absolut alla ambitioner att göra det. Så kom igång med en stream på HV71 – Linköping direkt!

Linköping efter ett mål i SHL

  • Nedsläpp: Söndag 10 sep, 16:00
  • Spelplats: Kinnarps Arena, Jönköping
  • Visas hos: Cmore hockey

Live stream på genrepet mellan HV71 – Linköpings HC

Är du intresserad av att streama hockey live från Sverige är det Cmore som gäller. De erbjuder en riktigt bra live stream på svensk hockey där man kan följa hela SHL-säsongen och HockeyAllsvenskan. Det är väldigt enkelt att komma igång och nedan förklarar vi hur man startar en stream på HV71 – Linköping.

Först och främst krävs det att man skapar ett konto . Sedan väljer man till ett sportabonnemang för att kunna streama sport online. Det är alltså inte att teckna en sportprenumeration. För priset man betalar kan man ta del av bland annat hockey, fotboll och mycket mer.

Det är en bra streamingtjänst som alltid visar hockeymatcher med svenska kommentatorer. Man får även hög kvalitet på bilden och ljudet. Sändningen håller även den hög kvalitet. Det är en seriös streamingtjänst som också är en av de bästa på svenska marknaden.

Linköping lämnade isen lite chockade i senaste träningsmatchen mot Djurgården. Allt såg tryggt ut i matchen och de hade en ledning med 2–0 i tredje perioden. Men ungefär elva minuter in gjorde Djurgården 2–1 följt av 2–2 för att sedan vinna med 3–2 efter förlängning.

HV71 har inte heller fått försäsongen man hoppats på och har spelat under all kritik. Man fick stryk mot Frölunda med 8-1 och i CHL har laget inte imponerat. Där fick HV71 stryk mot tyska Adler Mannheim i två matcher. Det var inte heller jämt i de matcherna rent resultatmässigt som tyskarna vann båda gångerna med tre mål.

Hv71 visar glädje efter mål

Båda lagen måste upp i nivå

HV71 och Linköping är två lag som lämnar en del i övrigt att önska. Det ska bli intressant om de hinner få koll på grejerna knappa veckan innan SHL-premiären. Linköping tog en fin placering på vår ranking över de bästa SHL-klubbarna. Något som vi kanske får ångra.

Stjärnvärvningarna för klubbarna måste hitta till sin rätta, vilket de ännu inte riktigt gjort. Och stommen som fungerat bra under fjolåret måste även dom lyfta sig ett par tre nivåer. Det ska bli spännande att se hur söndagens match utspelar sig. Förhoppningsvis bjuds vi på en hel del hockeygodis.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar