Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 24 aug, 2017

HV71 – Adler Mannheim: Se CHL via live stream

HV71 vann SM-guld ifjol men har tappat en hel del spelare och inte riktigt lyckats fylla på med den kvaliteten man tappat. Adler Mannheim är dock ett motstånd man ska slå alla dagar i veckan på hemmaplan. För att se matchen krävs det att man lägger ett odds för att få tillgång till en live stream.

Hur du startar upp en live stream genom att lägga ett odds visar vi i vår artikel här nedan. Det krävs bara några minuter av din tid för att komma igång med betting & live stream på HV71 – Adler Mannheim. Det är dessutom en live stream av god kvalitet med bra ljud och bild.

HV 71-spelare driver pucken i SHL

Lägg ett odds och se HV71 – Adler Mannheim via live stream

Det första man behöver göra för att komma igång med en live stream är att skapa ett konto hos Unibet. Sedan för att få tillgång till att se matcher via live stream krävs det att man lägger ett spel på något av alla de odds Unibet erbjuder.

När du väl lagt ditt spel kan du se HV71 – Adler Mannheim via stream online. Det går alltså inte att se matchen via live stream utan att lägga ett odds. Så se till att hitta ett odds att spela på innan du startar igång live streamen på CHL.

HV71 är inte några stora favoriter i Champions Hockey League eller i SHL heller för den delen. Många har sina tvivel kring om laget kommer komma upp i samma nivå efter alla tappade spelare. Vi på sportal tror att gruppspelet inte kommer bli några problem för HV71 men sedan mot slutspelet kommer laget få det tufft. Se vår ranking över SHL-klubbarna 17/18, där HV 71 fick lämna plats åt flera lag.

Men HV71 får gärna motbevisa oss och ta sig hela vägen. Förhoppningsvis håller de svenska lagen sviten vidare med att vinna Champions Hockey League. Faktum är att inget lag från någon annan nation har vunnit CHL. Vilket vittnar om den höga nivån SHL håller.

HV 71 efter att vunnit SM-guld 2017

Odds på CHL

Det går utmärkt att lägga odds på CHL. I matchen mellan HV 71 – Adler Mannheim är oddsen relativt ojämna. HV71 ligger på oddset 1.60 att vinna medans Adler Mannheim ligger på 3.90. Vi har hämtat oddsen från Unibet som nämnt ovan även sänder matchen om man först lägger ett odds.

Även om vi har våra tvivel på HV71, framförallt efter försäsongsmatchen mot Frölunda där de torskade med 8–1, tror vi att Adler Mannheim kommer bli en ganska bekväm förstamatch. Men med det sagt kan man aldrig underskatta en motståndare. Det återstår att se vilken inställning de båda lagen går ut med ikväll.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar