Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 4 jan, 2020

Frölunda HC – Rögle BK: Live stream från SHL

Kom igång med en Frölunda – Rögle live stream direkt, enkelt och smidigt. I vår artikel kommer vi att steg för steg gå igenom hur du hittar en Frölunda – Rögle stream online. På mindre än ett par minuter kan du ha en stream i hög kvalitet framför dig.

Den live streamen som vi rekommenderar sänder samtliga omgångar från SHL, vilket gör att du kan se alla matcher på ett och samma ställe. Dessutom så tar svenska kunniga kommentatorer dig igenom matchen på ett ypperligt sätt. Vänta inte och kom igång med en Frölunda – Rögle stream redan idag.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Frölunda – Rögle stream online

De som äger rättigheterna för att sända Frölunda – Rögle är inga mindra än streaminggiganten Cmore. De sänder mängder av sport via stream, inte bara hockey med andra ord. Det är alltså där du hittar en Frölunda – Rögle stream online.

  • Nedsläpp: Lördag 4 januari kl. 15:15
  • Spelplats: Scandinavium, Göteborg
  • Visas hos: Cmore sport

För att kunna ta del av deras massiva utbud av streamad sport krävs det att du tar dig genom två steg. Först skapar du ett konto, om du inte redan har ett, och sedan väljer du till deras sportabonnemang.

När det är gjort är det bara att leta upp en Frölunda – Rögle stream i deras tablå och börja titta. Eftersom alla matcher sänds på ett och samma ställe via live stream är det en process du enbart behöver göra en gång.

För dig som inte befinner dig inom Sveriges gränser finns det en annan möjlighet till massor av hockey via live stream. Bettingoblaget bet365 erbjuder sina spelare möjligheten att följa en hel del hockey via live stream bara du följer deras villkor.

Det första du behöver göra är att skapa ett konto hos spelbolaget och sedan sätta in 50 kronor eller mer. När de två stegen är avklarade är det bara att klicka sig vidare till deras stream-tablå. Klicka upp den matchen som du vill följa via live stream och sedan luta sig tillbaka och njuta.

Rögle jagar en fjärdeplats

Får skåningarna ett par resultat med sig under lördagens matcher har de goda möjligheter att avancera upp på en fjärdeplats i tabellen.

Frölunda som för tillfället ligger på andraplats, på samma poäng som Färjestad, kommer göra allt för att korta ner avståndet upp till serieledande Luleå.

Matchen kommer garanterat att bjuda på en hel del dramatik och spänning. Så därför bör du vara redo när pucken släpps med en live stream under lördagen.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar