Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 12 okt, 2017

Frölunda HC – HV 71: Live stream från SHL ikväll

Streama Frölunda mot HV 71 i kvällens omgång av SHL. Vi visar hur man snabbast kommer igång med en bra och laglig live stream på SHL. Det är en enkel process som bara tar ett par minuter att starta upp. Läs mer för att hitta en live stream som sänder samtliga omgångar från SHL inklusive hela slutspelet.

Något av de viktigaste när man väljer en live stream på hockey är kvaliteten. Hur man streamar Frölunda – HV 71 i HD-kvalitet visar vi längre ner i texten. Se till att vara redo till nedsläpp att se det klassiska mötet lagen emellan.

Frölundas Christoffer Ehn i friläge mot HV 71

  • Nedsläpp: Ikväll 19:00
  • Spelplats: Scandinavium, Göteborg
  • Visas hos: Cmore sport

Live stream Frölunda – HV 71

Det är två bra lag som spelar mot varandra och Frölunda mot HV 71 är alltid ett intressant möte att live streama. Så för att komma igång med en live stream på SHL krävs det att man skapar ett konto hos Cmore.

När kontot är skapat behöver man välja till deras sportpaket. Där får man tillgång till att streama SHL, Hockeyallsvenskan, Allsvenskan och mycket mer. Allt går givetvis att streama i hög kvalitet. Det är alltså inte att streama SHL.

Den summan man betalar för att se bland annat Frölunda – HV 71 via live stream är inte speciellt stor med tanke på all sport man kan ta del av. Dessutom så är streamingtjänsten väldigt flexibel. Man kan streama hockey i mobilen, surfplattan, datorn eller direkt i teven.

Det spelar alltså ingen roll vart man befinner sig. Det finns alltid möjlighet att streama SHL live. Perfekt för dig som kanske pendlar till jobbet och ofta missar en period. Då kan man bara smälla upp matchen på mobilen istället för att missa någon av de spännande sekvenserna.

Fördelarna med många med en seriös streamingtjänst och nackdelarna få. Den nackdelen som finns är egentligen att det kostar pengar. Men väljer man en betaltjänst att streama från hjälper man sporten att utvecklas. De pengarna man lägger går till en viss del tillbaka till hockeyn vilket leder till att nivån höjs och så vidare.

Frölunda mot HV71 i SHL

Vad händer i HV 71?

Det är något som helt klart inte fungerar riktigt som det ska i HV:s trupp. Efter misslyckandet i CHL är mångas ögonbryn höjda. Laget från Jönköping, som vann SM-guld ifjol, misslyckades att avancera till slutspel i CHL.

Å andra sidan har man fått en helt okej start i SHL. Men de ojämna resultaten kommer förmodligen att spegla av sig i SHL så småningom de också. Frågan är bara vad det är som inte stämmer. Målvaktsspelet? Kemin i gruppen? Eller är det en tränarfråga?

Spelartappen inför säsongen var många, som alltid när ett lag tar hem guld. De har inte riktigt lyckats fylla de platser som några tongivande spelare hade förra säsongen. Kanske är det den riktiga spetsen som saknas och jämnheten i laget.

Frölunda är ett tufft motstånd men för HV:s del vore det en skön liten revansch efter uttåget från CHL. Det kommer att bli en spännande match mellan två riktigt skickliga hockeylag.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar