Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 18 jan, 2020

Frölunda – Färjestad: Live stream från SHL

Detta är helt klart den hetaste matchen av alla dagens omgångar i SHL. Hur du hittar bäst Frölunda – Färjestad stream online går att läsa längre ner i texten. Där kommer vi även att lämna våra tankar kring hur matchbilden kommer att utspela sig.

Letar du efter en Frölunda – Färjestad live stream har du helt enkelt kommit till rätt ställe. Vi tipsar enbart om hockey streams online som håller hög kvalitet som vi själva testat. Du kan alltså känna dig helt trygg med den Frölunda – Färjestad live stream vi rekommenderar.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Live stream Frölunda mot Färjestad

En av de stora fördelerna med streamingtjänsten vi kommer att rekommendera är att alla omgångar från SHL sänds på ett och samma ställe. Så när du startat upp din Frölunda – Färjestad stream kommer du att kunna se resterande omgångar på ett och samma ställe.

Det betyder att processen nedan kommer enbart behövas första gången du ska använda dig av live streamen. Ytterligare en fördel är att de sänder en Frölunda mot Färjestad stream online i hög kvalitet, precis som alla andra omgångar.

  • Nedsläpp: Lördag 18 januari kl. 15:15
  • Spelplats: Scandinavium, Göteborg
  • Visas hos: Cmore hockey

Skapa ett konto hos Cmore, om du inte redan har ett, och välj sedan till deras tillhörande sportabonnemang. När det är gjort klickar du bara på fliken ”Sport”. Där kommer du att hitta all sport som sänds via live stream hos streamingtjänsten.

Notera att detta är en streamingtjänst som kostar pengar, närmare bestämt varje månad. Det är alltså inte gratis Frölunda – Färjestad live stream online. För summan du betalar får du dock hundratals timmar att streama varje månad.

För dig som befinner dig utanför Sverige kan vi rekommendera en annan streamingtjänst ifall du följa hockey. Bettingbolaget bet365 erbjuder sina spelare möjligheten att se hockey via live stream direkt på sajten.

Skapa ett konto och sätt sedan in minst 50 kr. Då kommer du att få tillgång till alla live streams som erbjuds i regionen du befinner dig i. Gillar man att spela på matcher är det väldigt smidigt att även där ha allt samlat på ett ställe.

Frölunda tappar mark

Fyra raka förluster för göteborgarna är inte riktigt vad som förväntas av en regerande mästare. De har haft oerhört svårt att göra mål, både i powerplay och i spelet 5 mot 5. Samtidigt har inte försvarsspelet fungerat alls.

Färjestad har varit väldigt heta, bortsett från strafförlusten senast mot Brynäs. Där Färjestad låg under med 3-0 inför sista perioden, men på något sätt lyckades hitta tillbaka. Signaturen för värmlänningarna har varit det offensiva spelet den här säsongen. Och oj som de har producerat.

Får Färjestad in första pucken idag känns det som att det kan rinna iväg ordentligt målmässigt, fördel Färjestad. Frölunda spelar helt utan självförtroende och de har en ordentlig press på sig i ett fullsatt Scandinavium.

Att matchen skulle sluta oavgjort känns inte riktigt troligt. Vi tror att det kommer bli Färjestad som kommer ha varsitt leende på läpparna efter kvällens match.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar