Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 5 okt, 2019

Färjestad – Oskarshamn: Live stream och tips på SHL

Att möta Färjestad på bortaplan är en av de tuffare matcherna i serien. Se när nykomligen Oskarshman reser till Karlstad för att möta det klassiska laget direkt via live stream. Allt du behöver veta för en riktigt bra live stream på Färjestad – Oskarshamn går att läsa i texten nedan.

Om du letar efter en live stream på Färjestad – Oskarshamn har du kommit helt rätt. Vi tipsar enbart om streams som håller hög kvalitet och är 100% lagliga. Inga fulstreams med en hel uppsjö av pop-up fönster helt enkelt.

Färjestad – Oskarshamn stream

Kom igång med en stream på matchen mellan Färjestad – Oskarshamn i SHL direkt. Allt som krävs är att man skapar ett konto hos Cmore och sedan köper deras sportabonnemang. Förstå då kan man följa hela SHL via live stream.

Streamingtjänsten Cmore erbjuder förstklassig kvalitet och är en väldigt enkel tjänst att använda sig av. Det är med andra ord värt månadskostnaden på 349 kronor.

  • Nedsläpp: 5 okotober kl. 15:15
  • Spelplats: Löfbergs Arena, Karlstad
  • Sänds hos: Cmore

Matchen kommer nog att bjuda tittarna på en hel del underhållning. Med tanke på Oskarshamn lite juniorakitga spelstil kommer båda lagen få en hel del chanser. Tempot förväntas även det vara högt så se till att starta upp en live stream för att inte missa något.

För dig som inte är i Sverige går det utmärkt att streama Färjestad – Oskarshman. Dock får du vända dig till en helt annan streamingplattform. Det är nämligen spelbolaget bet365 som erbjuder sina spelare möjligheten till riktigt bra live stream.

Skapa först ett konto hos bet365, gör sedan en insättning på minst 50 kronor. Klicka på fliken ”Live Streams ” och leta sedan upp önskad match. Svårare än så behöver det inte vara för att få tillgång till tusentals live streamade matcher.

Vi tippar Oskarshamn

Färjestad har inte riktigt prickat formen helt och hållet. De blandar riktigt bra insatser med riktigt dåliga och har haft stora problem i defensiven. Här tror vi på att Oskarshamns kan få in ett par puckar tidigt i matchen.

Färjestad kommer få spela desperat och en storspelande Tex Williamsson kommer göra det extra svårt för Färjestad.

Riktigt bra odds på matchen återfinns hos bet365 och en tvåa på matchen mellan Färjestad – Oskarshman ger hela 5 gånger insatsen. Ett odds som känns väldigt spelvärt med tanke på att Oskarshamn visat att det inte spelar någon roll vilket lag som är favorit.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar