Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 2 jan, 2020

Färjestad – Linköping: SHL stream online

Kom igång med en live stream på matchen mellan Färjestad – Linköping enkelt och smidigt. Vi går igenom steg för steg hur du hittar en riktigt bra SHL stream online. Längre ner i artikeln kommer vi att visa allt som krävs för en Färjestad – Linköping stream i hög kvalitet.

Som alltid tipsar vi enbart om live streams vi själva testat och kan därför med gott samvete rekommendera de vidare. Du kan alltså känna dig trygg när vi guidar dig till en Färjestad – Linköping live stream online.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Färjestad – Linköping live stream

Det är bara en omgång som spelas i SHL idag så allt fokus på matchen mellan Färjestad – Linköing med andra ord. En live stream på matchen går enkelt att komma igång med och på mindre än ett par minuter kan du ha en Färjestad – Linköping stream framför dig.

  • Nedsläpp: 2 januari kl 18:00
  • Spelplats: Löfbergs Arena, Karlstad
  • Visas hos: Cmore sport

Som bekant för många är det Cmore som äger rättigheterna för att sända hela SHL, inklusive SM-slutspelet. Det innebär att det är dit du måste vända dig till för att hitta en Färjestad Linköping stream online.

Detta är alltså inte en gratis Färjestad – Linköping stream online. Dock så är det väl värt priset en betalar varje månad. Då du får möjligheten att på ett och samma ställe streama alla omgångar från SHL och många andra sporter.

För dig som inte befinner dig i Sverige finns det en annan möjlighet att streama massvis av hockey. Spelbolaget bet365 erbjuder sina spelare möjligheten att se mängder av live streamad sport direkt på deras sajt.

Skapa ett konto hos bettingsajten och sätt sedan in femtio kronor eller mer för att bli kvalificerad att använda deras streamingtjänst. Svårare än så är det inte att få tillgång till två riktigt bra live streams online.

Vänder trenden för Färjestad ikväll?

Det var längesedan Färjestad vann på hemmaplan och en trepoängare är ett krav från kvällen publik. Dessutom verkar det som att det är slutsålt till matchen så räkna med ett ordentligt tryck från publikhavet.

En spelare att hålla ett extra öga på är nyförvärvet Pontus Widerström som gör debut i Färjestad. Widerström kommer närmast från Skellefteå, men 22 matcher i Norrland fick räcka för göteborgaren.

Nu tar Widerström nya tag i sin tredje SHL-klubb i karriären och väntas ta plats i tredjekedjan bredvid Michael Latta och Martin Johansson.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar