Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 26 okt, 2019

Färjestad – HV 71: Bäst live stream på SHL

Vi hjälper dig att hitta en riktigt bra live stream på Färjestad – HV 71 online. Genom två enkla steg kommer du att ha tillgång till att se hela SHL, inklusive slutspelet, via live stream. Längre ner i texten kommer vi att utförligt förklara vart du hittar hockey streams online.

Det är inte alla gånger man känner för att ta sig till en arena för att se hockey live. Då passar det alldeles utmärkt att kunna följa exempelvis Färjestad – HV71 genom live stream. Så se till att vara ute i god tid så du inte missar något av kvällens SHL-match.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Live stream Färjestad – HV71

Två klassiska hockeyklubbar kommer att göra upp ikväll i Karlstad. Det är viktiga poäng som står på spel, även om det bara gått en fjärdedel av säsongen. Det är alltså mycket hockey kvar att följa via live stream.

  • Nedsläpp: 26 oktober kl. 18:00
  • Spelplats: Löfbergs Arena, Karlstad
  • Sänds hos: Cmore hockey

Därför tänkte vi tipsa om Cmore, som sänder hela SHL från början till slut. Där får man tillgång till alla lags matcher och även andra sporter som exempelvis fotboll. Vill du därför se Färjestad – HV71 via live stream är detta det bästa alternativet.

Först och främst krävs det att du skapar ett Cmore-konto. När det sedan är gjort behöver man välja till deras sportpaket. Det är med andra ord inte en gratis live stream på Färjestad – HV 71. Men som sagt, man får tillgång till hela SHL och även andra sporter att följa via live stream.

Svårare än så är det inte att få tillgång till en live stream på Färjestad mot HV71. En stream som dessutom håller riktigt hög kvalitet. Det är bara att luta sig tillbaka och njuta av föreställningen.

Färjestad – Målfarligast i SHL

Det har blivit 56(!) mål framåt på 13 spelade matcher för Färjestad såhär långt. Ett makalöst facit jämfört med de andra lagen i topp. Ett snitt på 4,3 mål per match är otroligt imponerande men gör också att man kan ifrågasätta deras placering i tabellen något.

För hur kan ett lag med den produktionen inte ligga på en förstaplats?
Visst att 12-0 segern mot Oskarshamn får siffrorna att stick iväg lite, men det allra största problemet har varit defensiven. Färjestad har inte riktigt kapitalet bakåt för sitt riskfyllda anfallsspel. Något som straffat värmlänningarna ett flertal gånger.

Spännande att se hur det blir ikväll, HV71 är ett lag som spelat många riktigt tighta matcher. Sällan att de blir utspelade och matcher rinner sällan iväg. Räkna med att detta mötet kommer avgöras sent i tredje perioden.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar