Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 2 nov, 2019

Färjestad – Djurgården: Stream online SHL direkt 2/11-19

Kom igång direkt med en Färjestad – Djurgården stream snabbt. Att hitta en bra stream live på hockey kanske verkar lite krångligt till en början, men vi guidar dig till en live stream i högsta kvalitet. Så följ de enkla stegen längre ner i texten för att hitta en Färjestad – Djurgården stream direkt.

Detta är helt klart dagens höjdpunkt i SHL, två klassiska lag gör upp om viktiga poäng innan landslagsuppehållet. En match som givetvis går utmärkt att följa direkt via live stream. Så se till att vara redo med en stream när pucken släpps ikväll.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Färjestad – Djurgården stream

Det går på mindra än ett par minuter att komma igång med en riktigt bra Färjestad – Djurgården stream. Först och främst krävs det att du skapar ett konto hos streamingtjänsten Cmore. När det väl är gjort krävs det även att man väljer till deras sportpaket.

Så det är alltså inte en gratis Färjestad – Djurgården stream, utan det kostar pengar. Men för summan man betalar varje månad får man inte bara se samtliga omgångar från SHL via live stream. Man får även tillgång till HockeyAllsvenskan, Allsvenskan i fotboll och massor av andra ligor och sporter.

  • Spelplats: Löfbergs Arena, Karlstad
  • Visas hos: Cmore sport
  • Nedsläpp: 2 november kl. 18:00

För dig som befinner dig utomlands på semester eller kanske permanent finns det en annan streamingtjänst att vända sig till. Det är nämligen så att spelbolaget bet365 tillhandahåller live streams för de som inte befinner sig inom Sverige.

Så skapa ett konto hos spelbolaget och gör en insättning på 50 kronor. Leta sedan upp den matchen du vill se via live stream. Så enkelt är det att komma igång med en Färjestad – Djurgården stream.

Djurgården kan ta sig över strecket

Skulle Djurgården besegra Färjestad ikväll finns det goda möjligheter för stockholmarna att ta sig upp på en säker slutspelsplats. Även om det bara spelats 15 omgångar är det skönt att gå till landslagsuppehållet som ett topp sex lag.

Färjestad har chans att avancera en eller ett par placeringar beroende lite på hur det slutar i andra matcher under kvällen.

Vi tror att det kommer bli en intensiv match där mycket målchanser kommer att komma åt båda hållen. Räkna med att det blir minst sex mål ikväll.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar