Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 29 okt, 2019

Djurgården – Rögle: Live stream på kvällens höjdpunkt i SHL

Rögle har varit den stora snackisen under de inledande omgångarna. Verkligheten verkar har kommit ikapp skåningarna och inför kvällens match mot Djurgården är det viktiga poäng som står på spel. Vi bidrar med hur du kan se Djurgården – Rögle via live stream, lagen bidrar med vad som väntas bli en spännande drabbning.

För att se Djurgården – Rögle live stream krävs det att man tar sig igenom två enkla steg. Hur stegen mot en live stream på SHL och Djurgården – Rögle går till går att läsa längre ner i texten. Söker du efter en Djurgården Rögle stream har du med andra ord hittat helt rätt.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Stream live Djurgården – Rögle

För att kunna se kvällens stormatch från SHL genom live stream krävs det att en tar sig igenom ett par enkla steg. Först och främst krävs det att vi tar reda på vilka som sänder Djurgården – Rögle via live stream.

  • Nedsläpp: 29 oktober klockan 19:00
  • Spelplats: Hovet, Stockholm
  • Sänds via: Cmore sport

För oss som befinner sig i Sverige är det kanske ingen nyhet att det är Cmore som äger rättigheterna. De allra populäraste svenska ligorna i flera olika sporter brukar sändas hos streamingjätten, även så SHL.

Så för att se en Djurgården – Rögle stream krävs det att en har ett konto hos streamingtjänsten. Dessutom krävs det ett sportpaket. Att streama SHL är inte gratis, men en får tänka på hur mycket sport som faktiskt erbjuds.

Är du på resande fot eller är bosatt utomlands finns det andra möjligheter till live streams. För att du ska kunna streama Djurgården – Rögle krävs det enligt följande;

  • Skapa ett konto hos bet365
  • Gör en insättning om minst 50 spänn
  • Leta upp den live stream du är intresserad av att följa

Dessutom kan en lägga ett spel på matchen som planeras att följa via live stream. Kanske för att få till lite extra spänning och samtidigt ha chans att eventuellt vinna en liten peng. Det spelar helt enkelt ingen roll om du befinner dig i Sverige, utanför Sverige, på bussen eller framför teven. En bra live stream finns tillgänglig för varje tillfälle.

Så se till att vara redo när pucken släpps på Hovet ikväll, vi räknar med en riktigt kanonmatch mellan två riktigt bra hockeylag.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar