Färjestad gästar Djurgården, se matchen via live stream
NYHETER

Se Djurgården ta sig an Färjestad direkt via live stream. Läs mer om hur du hittar marknadens bästa live stream.

Torsdagen bjuder på full omgång i SHL. Med andra ord en hel del hockey att följa via live stream. Hur du gör för att hitta en stream på Djurgården – Färjestad och mycket mer kommer vi att gå igenom i denna artikeln.

Letar du efter en live stream på Djurgåden – Färjestad har du helt enkelt hittat rätt. Vi visar dig vart du hittar live streams på SHL i hög kvalitet och som är väldigt enkla att använda sig av. Du kan streama Djurgården – Färjestad direkt från mobilen, datorn eller direkt på teven.

Live stream Djurgårdens IF – Färjestad BK

Med två enkla steg kan du få tillgång till en live stream som håller hög kvalitet i både bild och ljud. Dessutom med förstklassiga kommentatorer som tar dig igenom matchen på ett lysande sätt.

  • Spelplats: Hovet, Stockholm
  • Nedsläpp: 3 oktober kl. 19:00
  • Visas hos: Cmore

Den leverantör som äger rättigheterna för att sända ut SHL till svenska hushåll är ingen mindre än streaminggiganten Cmore. Där sänds alla 52 omgångar inklusive slutspelet via live stream. Så vill man hitta en stream på Djurgården – Färjestad är det hos Cmore man ska leta.

Skapa ett konto hos streamingtjänsten med tillhörande sportpaket och sedan är det bara att luta sig tillbaka och njuta. Man får utöver tillgång till att streama SHL även möjlighet att titta på massvis av annan sport.

För dig som inte befinner dig i Sverige finns det ett helt annat alternativ. Det är nämligen så att spelbolaget bet365 erbjuder sina spelare möjligheten att titta på mängder av matcher via live stream.

Skapa ett konto hos bet365 och gör sedan en insättning på minst 50 kronor för att kunna nyttja deras streamingtjänst. Observera att detta enbart gäller dig som inte befinner dig i Sverige.

Tankar kring matchen

Vi tror att det kommer bli en spännande match mellan två fysiskt starka lag. Djurgården har varit det lag som visat starkast tendenser såhär långt i grundserien. Färjestad har mer blandat riktigt bra prestationer med mindre bra.

Hemmplansfördelen för Djurgården är givetvis något som påverkar. Dessutom lär stockholmarna vara rejält revanschssugna efter torsken mot Brynäs tidigare denna veckan.

Färjestad kommer även dom från ett nederlag. I måndags fick laget stryk mot ett vasst Frölunda med klara 5 -2. Så av allt att döma kommer det bli en match för något lag att studsa tillbaka i rätt riktning. Vi tror på Djurgården.

*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se