Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 16 nov, 2019

Brynäs – Skellefteå: Följ SHL via stream

Hitta en Brynäs – Skellefteå stream direkt. Vi hjälper dig att hitta en riktigt bra live stream på matchen mellan Brynäs – Skellefteå. Allt du behöver veta för att starta upp en stream och mycket mer går att läsa längre ner i texten.

Vi rekommenderar enbart live streams på SHL som håller hög kvalitet och är lagliga. Därför kan du känna dig trygg när vi tipsar om en Brynäs – Skellefteå stream online. Se till att vara redo när pucken släpps ikväll med en live stream igång.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Såhär hittar du en Brynäs – Skellefteå stream

Det första man behöver ta reda på är vilka som äger rättigheterna för att streama SHL. I Sverige ägs rättigheterna av streamingtjänsten Cmore. Det är dem som sänder samtliga omgångar från SHL och bland annat HockeyAllsvenskan.

  • Matchstart: Lördag 16 november kl. 18:00
  • Spelplats: Monitor ERP Arena, Gävle
  • Visas hos: Cmore

Så för att komma igång med en Brynäs – Skellefteå stream krävs det att du skapar ett konto hos streamingtjänsten, med tillhörande sportpaket. När det väl är gjort är du all set för att följa hockey via live stream.

Svårare än så är det alltså inte att komma igång med en live stream på Brynäs – Skellefteå som håller hög kvalitet. Inte bara i bild men allt runtomkring känns väldigt proffsigt. Dessutom är samtliga omgångar, inklusive slutspelet, samlat på ett och samma ställe.

För dig som har din hemvist utomlands eller kanske är ute och reser finns det en annan streamingtjänst att använda sig av. Notera att detta gäller för dig som inte befinner dig inom Sveriges gränser.

Skapa ett konto hos bet365, gör sedan en insättning på minst 50 kronor. Sen letar du upp den matchen du vill se via live stream. Det fungerar att streama direkt på datorn lika bra som direkt på mobiltelefonen.

Två revanschsugna lag

Båda lagen kommer till spel med en förlust i bagaget. Brynäs har haft stora problem att hitta rätt och det känns som att det blir svårt för laget att komma till slutspel. Även om det bara spelats 17 matcher ser tendenserna inte direkt lovande ut.

Skellefteå stod för en bra insats tidigare i veckan mot Djurgården i Champions Hockey League. Men föll hårt hemma mot Växjö i torsdags. Det återstår alltså att se ifall de kan studsa tillbaka ikväll mot Brynäs.

Vi tror att det kommer bli en matchbild där Skellefteå står för större delen av puckinnehavet. Brynäsförsvaret har tidigare haft problem mot snabba lag, vilket Skellefteå är. Ska Brynäs ha en rimlig chans ikväll gäller det att hålla Skellefteå på utsidan och själv ta tillvara på sina chanser.