Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 17 okt, 2019

Brynäs – Oskarshamn: SHL live stream online

Fortsatt tufft för Brynäs i inledningen av grundserien 19/20. Följ matchen mot Oskarshamn via live stream för att se ifall laget lyckas ta sin tredje trepoängare. Hur du går tillväga för att hitta bäst live stream visar vi steg för steg längre ned i artikeln.

Att komma igång med en live stream på Brynäs – Oskarshamn är enkelt och går på ett par klick. Vi guidar dig till marknadens bästa live stream på SHL enkelt och smidigt. Så missa inte något från det bästa svensk hockey har att erbjuda, hitta en live stream idag.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Live stream Brynäs – Oskarshamn

Idag har det blivit omåttligt populärt att följa SHL genom live stream. Därför kan det också vara bra att veta vart man hittar bäst live stream. I fallet SHL och svensk hockey är det Cmore som sänder via live stream.

  • Matchstart: 17 oktober 19:00
  • Spelplats: Monitor ERP Arena, Gävle
  • Sänds hos: Cmore

För att komma igång med en live stream på Brynäs – Oskarshamn krävs det alltså att man skapar ett konto hos Cmore. När man gjort det behöver man även lägga till deras sportpaket. För en månadskostnad får man alltså tillgång till hela streamingtjänsten sportutbud.

Det inkluderar inte bara SHL via live stream utan även HockeyAllsvenskan och andra sporter som exempelvis Fotboll. Så för en fast månadskostnad på några hundralappar får man som kund ta del av ett massivt utbud.

Svårare än så är det inte att starta upp en Brynäs – Oskarshamn live stream. Se till att vara ute i god tid så du inte missar någon spänning i kvällens match.

Oskarshamn halkar efter

Det såg ut att bli lite av en framgångssaga för Oskarshamn. Men verkligheten har kommit ikapp nykomlingen som ett lag låg tvåa i tabellen. Nu återfinns Oskarshamn på en tiondeplats och har bara lyckats skrapa ihop tre fullpoängare på tio matcher.

Brynäs fortsätter sin trend med dåliga starter. Detta är tredje året i rad som Brynäs tar mindra än åtta poäng på de inledande nio omgångarna. Läget i laget är minst oroligt och det känns som en tidsfråga innan drastiska förändringar kommer ske.

Kvällens match lagen emellan kan egentligen sluta hur som helst. Det är två lag som är i stort behov av poäng för att inte halka alldeles för långt efter slutspelsplatserna. Lagen i topp sex har redan börjat dra ifrån något.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar