Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 29 okt, 2019

Brynäs – Malmö: Se SHL genom live stream online

Hockey via live stream är något som efterfrågas av en stor mängd människor. Därför kommer vi att gå igenom precis hur man går tillväga för att se Brynäs – Malmö via live stream. Fördelen med den live stream som vi rekommenderar är att en kan se samtliga matcher från SHL via live stream, på ett och samma ställe! Så läs mer och kom igång med en stream på Brynäs – Malmö direkt.

Matchen mellan Brynäs – Malmö går enkelt att se via live stream vare sig du befinner dig i tv-soffan eller på språng. Det finns alltså möjlighet att följa SHL genom live stream via surfplattan, mobilen eller datorn. Hur en går tillväga och mycket mer läser du längre ner i texten.

Vill du titta på ishockey? Gör det på Bet365!

Streama hockey på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Brynäs – Malmö live stream online

För att hitta en live stream på Brynäs – Malmö gäller det att veta vart en ska leta. För oss som bor i Sverige är det egentligen bara en streamingleverantör vi kan vända oss till. Det är Cmore som äger rättigheterna för att lagligt streama SHL.

  • Nedsläpp: 29 oktober kl. 19:00
  • Spelplats: Monitor ERP Arena, Gävle
  • Visas hos: Cmore hockey

Så för att kunna se Brynäs – Malmö genom stream online krävs det att en först skapar ett konto hos streamingtjänsten. När det sedan är gjort krävs det även att en lägger till ett sportpaket. Då får man tillgång till att streama hockey, fotboll och massor av andra sporter.

Den största fördelen är att när man väl tagit sig igenom de två enkla stegen får man ta del av samtliga omgångar från SHL. Detta inkluderar även hela slutspelet och HockeyAllsvenskan. Så det är med andra ord väldigt myckey hockey för pengarna.

Är du inte i Sverige finns det en annan streamingleverantör att vända sig till. Det är nämligen så att spelbolaget bet365 sänder massvis av sport via live stream. För att kunna ta del av all den streamade sporten krävs det först ett konto hos spelbolaget. Sedan krävs även en insättning på minst 50 kronor för att få tillgång till live streamsen.

SHL stream live via mobilen

Vill en följa SHL streams via mobilen är det bara att ladda ner Cmores applikation. Sedan är det bara att logga in och leta rätt på den matchen man vill följa. Svårare än så är det inte att följa sitt favorithockeylag vart man än befinner sig, så länge det finns en internetuppkoppling såklart.

Det går även utmärkt att via sin mobiltelefon casta till en chromecast för att kunna se Brynäs – Malmö direkt på teven.

Möjligheterna för att kunna följa SHL via live stream är helt enkelt många. Så välj det som passar dig bäst och se till att njut av det bästa svensk hockey har att erbjuda.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar