Joachim Rojdvall photo
Joachim Rojdvall

- 5 okt, 2019

Brynäs – HV 71: SHL live stream och TV

Vi hjälper dig att hitta marknadens bästa live stream på matchen mellan Brynäs – HV 71. Att hitta en riktigt bra Brynäs – HV 71 stream online går på mindre än fem minuter. Allt du behöver veta för att komma igång direkt och kunna streama hockey går att läsa i texten nedan.

Idag är det dags för ännu en hockeylördag och en full omgång i SHL. Samtliga matcher finns tillgängliga att följa via live stream i full HD-kvalitet. Allt som behövs är att följa ett par enkla steg för att sedan njuta av hockey via stream.

Stream på Brynäs mot HV71

Alla omgångar inklusive slutspelet går att följa via live stream på ett och samma ställe. Det är Cmore som sänder och äger rättigheterna för att streama SHL i Sverige. Så det är också dit man får vända sig om vill se Brynäs – HV71 via live stream.

  • Matchstart: 5 oktober kl. 15:15
  • Spelplats: Monitor ERP Arena, Gävle
  • Sänds på: Cmore

Det är alltså inte gratis stream på Brynäs – HV 71. Man betalar ett fast kostnad varje månad, oberoende på hur mycket hockey man streamar. Priset man betalar blir inte så högt som det låter ifall man har tänkt följa flera matcher.

Har man tagit lite semester eller är bosatt utomlands får man vända sig till en annan streamingtjänst. Det är bet365 som sänder SHL via live stream och massvis av annan sport om det skulle vara av intresse.

För att kunna ta del av streamingutbudet hos spelbolaget behöver man först och främst skapa ett konto. När man sedan gjort det krävs en insättning på minst 50 kronor. När det sedan är gjort är man redo för att streama hockey direkt.

Blytung förlust för Brynäs i senaste matchen

Brynäs såg bleka ut redan från nedsläpp i senaste matchen mot Örebro. Nästan som hela laget ställt ut skridskorna och tagit tidig helg. Det straffade sig ordentligt och slutsiffrorna skrevs 6-1 till Örebros fördel.

Såhär långt har det inte varit mycket som stämt för Brynäs som ändå hade relativt höga förväntningar på sig innan säsongen drog igång. Förhoppningsvis kan de bjuda hemmapubliken på en bättre insats än senast.

HV 71 har spela oavgjort flest gånger av samtliga lag såhär långt. Fyra av åtta matcher har gått till förlängning varav två har avgjorts på straffar.

Två lag som har problem att hålla ihop försvarsspelet samtidigt som de inte hittat något konsekvent anfallsspel bäddar för en trist hockey. Men man vet aldrig, rätt som det är blixtrar Brynäs Anton Rödin till och bjuder på bländande hockey. Och det vill man inte missa.

Joachim Rojdvall

Joachim Röjdvall är Sportals ishockeyexpert. Han har ett brinnande intresse för främst den svenska ishockeyn, men följer även NHL och internationell hockey. Han arbetar som frilansare och skriver för Sportal till och från, när han inte är alltför upptagen med annat, ”Jocke” skriver alltifrån speltips till andra nyheter från ishockeyn och idrottens värld.

475 Artiklar