Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 19 jan, 2018

Sverige – Frankrike: Live stream, TV & speltips från EM

Vi har kommit fram till mellanrundan för handbolls-EM 2018 för herrar. Det är nu hög tid för Sverige att spela mot Frankrike i en otroligt viktig match om två poäng.

Behöver du hjälp med att streama Sverige – Frankrike så kommer vi att guida dig rätt. Vi kommer här tipsa dig om vart du kan sända handboll online från EM 2018.

Det krävs inte mycket för att du ska kunna se Sverige – Frankrike på TV eller med live stream. Det enda som egentligen krävs är att du är förbered med all info kring matchen.

  • Avkast: Den 20/1, kl. 18:15
  • Arena: Zagreb Arena, Kroatien
  • Live stream: Unibet
  • TV: TV3

Streama Sverige – Frankrike online

Att sända live från matchen mellan Sverige – Frankrike kan du göra med hjälp av Unibet. Denna streamsida har rättigheter att streama matcher från handbolls-EM 2018.

För att kunna ta del av alla Unibet live streams så behöver du först vara medlem. Att bli medlem är helt , och din registrering tar endast någon enstaka minut.

När du väl blivit medlem på sajten så kan du sätta in pengar att spela odds med. En insättning på minst 50 kronor är det enda som krävs för att kunna streama Sverige – Frankrike bland deras sändningar.

Här nedanför går vi genom de steg som snabbt tar dig till sändning för att sedan strömma handbolls-EM 2018.

1. Ta dig vidare till Unibet
2. Skapa konot –
3. Gör insättning att spela odds med
4. Gå till alla live streams
5. Sänd Sverige – Frankrike online

Sänd på TV

Självklart kommer en såpass viktig match som Sverige spelar mot Frankrike även sändas på TV. Den TV-kanal som kommer att visa matcher är TV3. De har under hela handbolls-EM för herrar valt at sända matcherna live.

Många i Sverige har redan TV3 i sitt kanalutbud på sin TV. Därför är det nog många som välkomnar att det är just TV3 som kommer att visa Sverige – Frankrike under den 20 januari.

Sändningen inför matchen kommer att starta 17:00. Vilket innebär ett långt försnacka inför matchen. Se till att vara med under uppladdningen som sällskapas av bl.a. Claes Hellgren och Robert Perlskog.

Kan Sverige vinna? – Odds & betting tips

Inför uppladdningen av matchen så kan du höja spänningen genom att tippa på matchen mellan Sverige – Frankrike.

Det finns många bettingsidor på nätet som kommer erbjuda dig odds inför handbollsmatchen. Detta är ett knep vi vill rekommendera till alla som vill göra den redan spännande matchen ännu mer intressant.

Här kommer vi hjälpa dig med att ta reda på vilka odds som finns inför matchen, samt hur vårt speltips kommer att se ut.

  • Sverige vinner matchen – 3.80
  • Oavgjort – 9.50
  • Frankrike vinner matchen – 1.45

Vårt spel kommer gynna det svenska handbollslandslaget. Vi har förhoppningar, men kanske förväntningar på att Sverige ska vinna. Däremot kan det bli svårt mot stjärnspäckade Frankrike på andra sidan planen.

  • Speltips: Över 54,5 mål i matchen
  • Odds: 1.85
  • Bettingsida: Unibet

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1231 Artiklar