Handbolls-EM för herrar 2020
NYHETER

Sverige kliver in i handbolls-EM. Se hur du gör för att streama gruppspelsmatchen mot Schweiz.

Streama Sverige – Schweiz online

Det är enkelt att titta på Sverige – Schweiz live på nätet, och sändningen av matchen är bara några få steg härifrån. Sidan vi rekommenderar dig att besöka för att streama handboll från EM 2020 är bet365.com. De förser dig nämligen med sändningar från alla matcher i mästerskapet.

För att titta på matchen behöver du skapa ett konto på bet365 och göra en insättning på minst 50 kronor. Då låser du upp livesändningar till matcherna som finns tillgängliga att se, däribland din Sverige – Schweiz live stream.

Det går att titta på matchen direkt från vilken plattform du vill. Se EM-premiären i handboll från dator, surfplatta eller mobil.

Den lilla nackdelen med att streama Sverige – Schweiz på Bet365 är att där vanligtvis inte finns några kommentatorer. Men handboll är en så pass snabb och händelserik sport att den allt som oftast är rolig att titta på ändå.

  • 1. Gå till Bet365:s hemsida
  • 2. Skapa ett konto och sätt in minst 50 kronor
  • 3. Titta på Sverige - Schweiz via live stream!

På söndag spelar Sverige sin andra match i handbolls-EM. Här kan du läsa om hur du gör för att streama Sverige - Slovenien live (handboll).

Titta på Sverige – Schweiz på TV

Matchen visas även i TV. Kanalen som sänder Sverige – Schweiz är TV6, så om du har den i ditt utbud är det bara att koppla av i TV-soffan och njuta av att se handboll av högsta kvalitet.

Det visas handboll i TV6 ända från klockan 17:30 idag. Först visas matchen mellan Slovenien och Polen, Sveriges övriga gruppmotståndare, och från 19:45 skiftar fullt fokus till Sveriges match. Handbollssändningarna pågår ända fram till 23:00 på kvällen, då TV-teamet rundar av. Men fram till dess kan du njuta av att se försnack, match, analyser, höjdpunkter och eftersnack.

Om det råkar vara så att du saknar TV6 men ändå vill se matchen på TV så finns det faktiskt en bra lösning. Dra igång din Sverige – Schweiz live stream från Bet365 på din dator och koppla datorn till TV-skärmen med en HDMI-kabel. Då överförs bilden från datorn till TV:n!

  • Kanal: TV6
  • Sändningsstart: 19:45
  • Matchstart: 20:30

Inför matchen

Spelplatsen för denna match är Scandinavium i Göteborg, vilket är arenan som står för samtliga matcher i vår grupp, Grupp F. Tidigare under dagen möts Slovenien och gruppens förväntade slagpåsar, Polen, och den matchen kan ni också se på Bet365 på internet eller på TV6 på TV.

Klockan 20:30 är det dags för Sverige – Schweiz att kastas igång. Sverige är gruppens storfavoriter medan Schweiz är tippade att komma trea, strax bakom Slovenien och men före Polen.

Sverige saknar under hela mästerskapet ett par tunga namn i form av Kim Andersson (tackat nej) och Mattias Zachrisson (skadad).

Svensk seger?

Sverige är onekligen stora favoriter att vinna den här matchen. Oddset på svensk seger står i 1.075, medan du får 8.50 gånger pengarna om du lägger dina kort på Schweiz. Bet365 förutspår att Sverige vinner matchen med 5-6 mål, och vi skulle nästan förutspå att det blir en ännu större seger än så.

Den stora utmaningen för svensk del vad gäller gruppspelet är Slovenien, som vi möter på söndag.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se