Streama Sverige – Ryssland: Se live stream & TV (20/1)

Mellanrunda i handbolls EM 2022 kommer inledas den 20 februari. Då kommer Sveriges landslag att ställas mot Ryssland. I vanlig ordning hjälper vi dig att titta på Sverige – Ryssland stream på nätet.

Sverige tog sig vidare efter en svag insats mot Tjeckien. Nu är det Ryssland som står på andra sidan. På pappret ett tuff motstånd – men långt ifrån omöjligt för Sverige.

Du kommer självklart ha möjlighet att streama Sverige – Ryssland på nätet. Det går även att se matchen på TV – vi hjälper dig att hitta en kanal som sänder live!

Streama Sverige - Ryssland online

Se alla matcher från handbolls EM 2022

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Sverige – Ryssland, mellanrunda i Handbolls EM
När: Den 20/1, kl. 15:30
TV-kanal: TV6
Live stream Bet365 & Viaplay
Speltips: Sverige vinner matchen (1.36 hos Unibet)

Sverige – Ryssland stream

Det är fullt möjligt att streama Sverige – Ryssland i handbolls EM 2022. Faktum är att du med ett konto hos Bet365 eller Viaplay kan se alla matcher som återstår i mästerskapet.

Det är inte möjligt att se Sverige – Ryssland gratis online. Det är dock inte alls dyrt. Hos Bet365 så kommer du att kunna skapa ett konto. När du gör en insättning på 50 kr att spela odds med – så låser du upp all live streaming.

Bland alla handboll live streams så kommer det finnas matcher från handbolls EM 2022. Det är bara en liten del av all sport som ingår hos Bet365 Sverige. Det finns många andra sändningar från stora sporter och ligor.

Det är möjligt att streama Sverige – Ryssland från handbolls EM även hos Viaplay. Där kommer man ha en live stream som visas i HD. Helt klar en live stream online som passar dig som är riktigt intresserad av handbolls EM 2022.

Hos Viaplay så kommer en studio finnas med inför handbollsmatchen mellan Sverige – Ryssland. Där kommer de snacka upp matchen som sedan visas med en bra kvalité.

Vi tycker alltid det är kul att kombinera handbolls EM streams med odds. Det är vad du kan göra hos Bet365. Därför tipsar vi om hur du kan streama matchen med denna sida. Hos Bet365 så kan du även hitta en betting bonus att spela med direkt vid första insättningen.

  • Gå vidare till Bet365
  • Registrera ett konto
  • Sätt in 50 kr att spela odds med
  • Gå till alla live streams
  • Börja streama Sverige – Ryssland i handbolls EM

Se matchen på TV

Är du en av många som föredrar att titta på Sverige – Ryssland på TV? Den kanal som kommer att visa matchen är TV6. Därf komme de att starta sändningen i god tid inför matchstart.

Hos TV6 så kommer de nämligen att ha en expertstudio. Där snackar man upp matchen – och ger lite analyser om Sveriges framtid i handbolls EM 2022.

Att se Sverige – Ryssland på TV är något som vi tror många svenskar kommer föra under den 20 januari. Se till att du redan nu har klart för dig hur du ska se matchen.

 

  • TV-kanal: TV6
  • Sändningstart: Cirka 30 min före matchstart
  • HD: Ja
  • Svenska kommentatorer: Ja, Robert Perlskog och Claes Hellgren
OS-Studion på Discovery – Programledare & experter
OS-Studion på Discovery – Programledare & experter
Läs om teamet hos Discovery som finns med i OS-studion för Vinter OS 2022. Vi samlar alla experter, programledare, kommentatorer och reportrar.
27 januari, 2022 | Jimmie Nyman
Streama Sverige – Frankrike: Se live stream & TV (27/1)
Streama Sverige - Frankrike: Se live stream & TV (27/1)
Se vart du kan sända Frankrike - Sverige stream på nätet. Titta även vilken kanal som visar semifinal i handbolls EM 2022 på TV.
27 januari, 2022 | Jimmie Nyman
Viaplay förlänger avtalet med fyra fotbollsexperter
Viaplay förlänger avtalet med fyra fotbollsexperter
Erik Niva, Johanna Frisk, Bojan Djordjic och Glenn Strömberg har skrivit på nya långa kontrakt, där vi får fortsätta se dem i Viaplays fotbollssändningar.
26 januari, 2022 | Katten Jansson

Jimmie Gustav Nyman

fotboll-icon Skribent inom Fotboll

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst. Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.