Streama Sverige - Ryssland (handboll): Titta på TV & live stream

De svenska handbollsdamerna fortsätter sitt VM-äventyr, och på fredagen den 6/12 kan ni streama Sverige – Ryssland live på nätet. Läs om hur ni gör för att hitta er live stream till matchen.

Många är vi som är intresserade av att titta på Sverige – Ryssland live, och av att följa Sveriges resa genom dam-VM I handboll. Matchen mot Ryssland är en gruppfinal, och intresset för att se den direktsänt på nätet lär vara ännu större än tidigare matcher.

I den här artikeln förklarar vi allt – steg för steg – som ni behöver göra för att se matchen på nätet. Hitta er Sverige – Ryssland live stream (handbolls-VM för damer) och se matchen direktsänt på internet. Du kan se matchen på Bet365!

Vill du titta på Sverige – Ryssland? Gör det på Bet365!

Streama handbolls-VM för damer på Bet365!

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Sverige – Ryssland live

Det går att streama Sverige – Ryssland online och det är väldigt enkelt. För att titta på matchen direktsänt på nätet behöver du skapa ett konto på Bet365, sätta in minst 50 kronor och sedan är du klar. Det är allt du behöver göra för att se handbollsmatchen.

Bet365 visar nämligen en väldig massa sport på sin sajt, och du kan bland annat streama dam-VM i handboll (alla matcher). Så länge du har minst 1 krona på ditt bettingkonto kommer du åt live streams från alla matcher.

Njut av att titta på Sverige – Ryssland i handboll (damer, VM). Tyvärr får du inga kommentatorer på Bet365 men handboll är så händelserikt att titta på att du nog klarar dig fint utan.

Det går att streama matchen från valfri plattform – titta på din live stream från mobil, dator eller surfplatta!

  • 1. Gå till Bet365
  • 2. Skapa ett konto & sätt in 50 kronor
  • 3. Titta på Sverige – Ryssland live stream!

Titta på Sverige – Ryssland på TV

Naturligtvis sänds matchen på TV. Den kanal som visar Sverige – Ryssland är TV6, och där kan du alltså se dramatiken från de svenska damernas sista gruppspelsmatch i handbolls-VM.

Råkar du möjligen sakna TV6 men ändå vill titta på matchen på TV har vi lösningen för dig. Du kan nämligen koppla din Sverige – Ryssland live stream från valfri plattform till TV. Detta med hjälp av till exempel en HDMI-kabel eller Chromecast.

  • Kanal: TV6
  • Start: 12:30

Inför matchen

Sverige har vunnit alla sina gruppspelsmatcher så här långt, och ställs nu inför sin hittills tuffaste motståndare i en ren gruppfinal.

Även Ryssland har vunnit samtliga av sina matcher, och vi väntar att se oss stor dramatik och spänning med start 12:30 fredagen 6 december. Ryssland har hela 21 måls bättre målskillnad än Sverige, och därför är det Ryssland som vinner på om matchen slutar oavgjort.