Sverige - Polen live stream
NYHETER

Hitta din live stream till Sverige - Polen, när lagen möts i gruppspelsmatch 3 i herrarnas handbolls-EM.

Streama Sverige – Polen online

Vår rekommendation för dig som vill se Polen – Sverige online är att du skaffar ett konto på Bet365, då de sänder alla matcher från handbolls-EM direkt. När du skapat ett konto och satt in minst 50 kronor kan du enkelt navigera dig till livesändningen av Sverige – Polen.

Du kan koppla upp din live stream från valfri enhet. Det går att kolla på matchen från dator/laptop, surfplatta/Ipad eller mobiltelefon/smartphone.

Matchen sänds med bra bild och bra ljudkvalitet. Dock får du inte med dig några kommentatorer till sändningen, så vi får hoppas att matchen i sig är underhållande.

  • 1. Gå in på Bet365:s hemsida
  • 2. Skapa ett konto och gör en insättning (minst 50 kronor)
  • 3. Titta på Sverige - Polen via live stream!

Titta på Sverige – Polen på TV

Matchen kommer, likt Sveriges tidigare matcher i handbolls-EM, att visas på TV6. Där kan du se matchen direktsänt, och att kolla på TV är enligt de flesta det bästa sättet att se mästerskapsmatcher och annat.

Upplevelsen du får av en TV-sändning är en annan än den som kommer när du tittar på en liten mobil- eller datorskärm. Visst är det allra bästa kanske att se matchen på plats på arenan, men det är inte alltid möjligt. Då är TV det perfekta alternativet.

Det finns faktiskt ett sätt att se matchen på TV-skärmen även för dig som saknar TV6. Matchen visas som sagt direktsänt på Bet365, och tittar du på Bet365 med datorn kan du koppla sändningen till TV-skärmen med hjälp av HDMI-kabel. Då överförs sändningen till TV:n.

  • Kanal: TV6
  • Sändningsstart: 19:45
  • Matchstart: 20:30

Inför matchen

Sverige åkte på en liten mina under söndagen, när Slovenien blev för tuffa i en tät och målsnål match. I minut 54:43 var ställningen 19-20, och det dröjde ända fram till 59:40 innan något av lagen kunde göra mål. Då var det Slovenien som fastställde slutresultatet 19-21 på straff.

En besvikelse att förlora givetvis, men det allra mesta tyder ändå på att Sverige tar sig vidare. Tabellen i detta nu ser ut som följande (de två bästa lagen går vidare):

1 Slovenien, 4 poäng, +5

2 Sverige, 2 poäng, +11

3 Schweiz, 2 poäng, -6

4 Polen, 0 poäng, -10

För att Sverige inte ska gå vidare krävs det förlust mot gruppens sämsta lag, Polen, samtidigt som Schweiz tar igen 17 mål i målskillnad under samma dag som man möter gruppens bästa lag, Slovenien.

Hur har det gått hittills?

Sverige och Polen har spelat två matcher var i handbolls-EM, med olika utfall. Nedan kan ni se resultaten från tidigare matcher i Grupp F.

Omgång 1

Slovenien - Polen 26 - 23

Sverige - Schweiz 34 - 21

Omgång 2

Schweiz - Polen 31 - 24

Sverige - Slovenien 19 - 21

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se