Sverige - Montenegro live stream
NYHETER

Sverige möter Montenegro i en avgörande match för damerna i handbolls-VM. Se matchen via live stream!

Streama Sverige – Montenegro

För att hitta din Sverige – Montenegro live stream i dam-VM i handboll rekommenderar vi starkt Bet365. Där kan du titta på matchen direktsänt, så länge du har ett finansierat konto. Öppna ett konto och gör en insättning på minst 50 kronor, så kan du se matchen direkt online.

Matchen visas live och med bra bild och ljud. Tyvärr är det inga kommentatorer, men man får vad man betalar (eller inte betalar) för. Du kan nämligen ta ut dina pengar så fort matchen är över, efter att du har tittat på handbollsmatchen. Eller så kan du låta pengarna vara kvar och fortsätta att streama alla matcher från handbolls-VM 2019 för damer.

Du kan streama din livesändning från vilken enhet du vill. Titta på Sverige – Montenegro från mobil/smartphone, dator/laptop eller surfplatta/Ipad. Det går lika bra att sända matchen från vilken elektronisk pryl som helst.

  • 1. Gå till Bet365
  • 2. Skapa ditt konto & sätt in minst 50 kronor
  • 3. Titta på Sverige - Rumänien live stream!

Titta på Sverige – Montenegro på TV

Naturligtvis TV-sänds Sverige – Montenegro. Den kanal som visar matchen är TV6, och där kan du titta när Sveriges handbollsdamer försöker nå semifinal.

Sändningen inleds redan 11:30 onsdag 12/11, då studion tar er igenom förutsättningarna och vad som gäller inför avgörandet. Klockan 12:30 är det sedan dags för matchen att börja.

När du tittat klart på Sverige – Montenegro fortsätter eftersnacket ända fram till klockan 15:00. Förhoppningsvis vevas mål och svenska segerfiranden.

Råkar du sakna TV6, kanalen som sänder matchen, har vi en lösning för dig. Du kan koppla din Sverige – Montenegro live stream från Bet365 från till exempel dator till TV, så länge du har en HDMI-kabel tillgänglig. Se handboll live på Bet365!

  • Kanal: TV6
  • Sändningsstart: 11:30
  • Matchstart: 12:30

Ovan kan ni se höjdpunkter från Sveriges senaste match i handbolls-VM för damer, mot Rumänien.

Inför matchen

För ett dygn sedan såg förutsättningarna för svenskt avancemang väldigt små ut. Sverige behövde vinna mot både Rumänien och Montenegro – med ett visst antal mål dessutom – samtidigt som andra matcher skulle gå vår väg.

Men det gick som det skulle för Sverige. Vi slog Rumänien med 12 mål och Spanien förlorade mot Ryssland med hela tio mål. Nu är det ”enda” som återstår att vi vinner mot Montenegro, vilket inte är omöjligt. I så fall passerar Sverige Spanien i tabellen, och säkrar andraplatsen i mellanrundan vilket innebär semifinalplats.

Montenegro är redan utslagna och har ingenting att spela för, vilket är en faktor som definitivt talar för Sverige.

Pos Team Matcher Vinster Oavgjorda Förluster Målskillnad Poäng
1 Ryssland 5 5 0 0 +44 10
2 Spanien 5 3 1 1 +8 7
3 Sverige 4 2 1 1 +12 5
4 Montenegro 4 2 0 2 -3 4
5 Japan 4 0 0 4 -24 0
6 Rumänien 4 0 0 4 -37 0

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se