Streama Montenegro - Sverige: Live stream av handbolls-EM

Montenegro Sverige stream

  • Montenegro står på 0 poäng, och kan inte längre nå semifinal.
  • Sverige gäller som favoriter att vinna den här matchen.
  • Matchen spelas i Danmark, som är värd och arrangörsland av handbolls-EM för damer 2020.

 

Vad Montenegro – Sverige, handbolls-EM för damer
Var Danmark
När Söndag 13 december, 18:15
Live stream Bet365

Vill du titta på Montenegro – Sverige i handbolls-EM?

Streama dam-EM i handboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vill ni streama Montenegro – Sverige, när nationerna möts i handbolls-EM den 13 december? Här visar vi er hur ni gör för att hitta er live stream av handbollsmatchen för damer.

Streama Montenegro – Sverige online

Väldigt många svenskar lär vilja hitta en Montenegro – Sverige stream, för att se handbollsmatchen direktsänt på nätet. Det är enklare än vad man kan tro att titta på matcher från EM i handboll 2022. Det enda du behöver göra för att se matcherna är att skaffa ett konto på Bet365, och där sätta in minst 50 kronor.

Fortsätt läsa om du vill ha fler instruktioner till hur du går tillväga för att titta på Montenegro – Sverige live på nätet!

Montenegro – Sverige live stream

För att streama Montenegro – Sverige online behöver du bara gå in på www.bet365.com, skapa ett spelkonto och där göra en insättning på minst 50 kronor. När det är gjort kan du streama alla matcher från dam-EM 2020 i handboll.

Det går att ha igång din sändning av matchen från valfri enhet. Titta på matchen från mobil, dator eller surfplatta. Du kan även koppla över din Montenegro – Sverige live stream till TV-skärmen, såvida du har en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande tillgänglig.

Sändningen på Bet365 håller hög kvalitet vad gäller bild och ljud. Dessvärre kan det vara så att du får se matchen utan kommentatorer. Handboll är dock en så pass fartfylld sport att det troligtvis är roligt att titta ändå.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett konto och sätt in minst 50 kronor
  3. Titta på Montenegro – Sverige live!

Titta på Montenegro – Sverige på TV

Vilken kanal visar Montenegro – Sverige på TV? Det är TV6 som kommer att sända matchen live. Har du den kanalen i ditt utbud kan du se denna EM-match i damhandboll direkt på TV. Det är alltid roligt att se svenska landslaget på TV.

Saknar du TV6 rekommenderar vi dig att istället streama Montenegro – Sverige online, och att koppla över din sändning till TV-skärmen med hjälp av Chromecast, Apple TV eller HDMI-kabel.

  • Kanal: TV6
  • Matchstart: 18:15, söndag 13 december

Inför matchen

Sverige gäller som favoriter i den här matchen, om man ska tro förhandsoddsen. Sverige står i skrivande stund i 1,48 gånger pengarna, medan oddset på att Montenegro vinner ligger på 2,55.

Montenegro kom in i mellanrundan utan poäng, och läget är oförändrat. Chanserna att man går till semifinal är obefintliga, och därför kan det vara ett Montenegro som har svårt att motivera sig, som kliver ut på planen.

VM-tipset – 29 november (29/11): Tips, förslag & analys
VM-tipset - 29 november (29/11): Tips, förslag & analys
Dags för ny omgång av VM-tipset! Svenska Spels kupong har spelstopp tisdag 29 november klockan 19:59.
28 november, 2022 | Emil Sandberg
VM 2022 – 30 november (30/11) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 30 november (30/11) – Matcher, odds & TV tider
Se betting tips och oddsen inför dagens matcher i VM den 30/11. Vi samlar tips, TV tider och analyser inför matcherna som spelas idag.
28 november, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 29 november (29/11) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 29 november (29/11) – Matcher, odds & TV tider
Kolla in oddsen i våra betting tips inför VM den 29/11. Vi samlar TV tider & info kring alla dagens matchen den 29 november.
28 november, 2022 | Jimmie Nyman