Streama Montenegro - Sverige: Live stream av handbolls-EM

  • Montenegro står på 0 poäng, och kan inte längre nå semifinal.
  • Sverige gäller som favoriter att vinna den här matchen.
  • Matchen spelas i Danmark, som är värd och arrangörsland av handbolls-EM för damer 2020.

 

VadMontenegro – Sverige, handbolls-EM för damer
VarDanmark
NärSöndag 13 december, 18:15
Live streamBet365

Vill du titta på Montenegro – Sverige i handbolls-EM?

Streama dam-EM i handboll på Bet365!

► STREAMA HÄR

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vill ni streama Montenegro – Sverige, när nationerna möts i handbolls-EM den 13 december? Här visar vi er hur ni gör för att hitta er live stream av handbollsmatchen för damer.

Streama Montenegro – Sverige online

Väldigt många svenskar lär vilja hitta en Montenegro – Sverige stream, för att se handbollsmatchen direktsänt på nätet. Det är enklare än vad man kan tro att titta på matcher från dam-EM i handboll 2020. Det enda du behöver göra för att se matcherna är att skaffa ett konto på Bet365, och där sätta in minst 50 kronor.

Fortsätt läsa om du vill ha fler instruktioner till hur du går tillväga för att titta på Montenegro – Sverige live på nätet!

Montenegro – Sverige live stream

För att streama Montenegro – Sverige online behöver du bara gå in på www.bet365.com, skapa ett spelkonto och där göra en insättning på minst 50 kronor. När det är gjort kan du streama alla matcher från dam-EM 2020 i handboll.

Det går att ha igång din sändning av matchen från valfri enhet. Titta på matchen från mobil, dator eller surfplatta. Du kan även koppla över din Montenegro – Sverige live stream till TV-skärmen, såvida du har en Chromecast, Apple TV, HDMI-kabel eller liknande tillgänglig.

Sändningen på Bet365 håller hög kvalitet vad gäller bild och ljud. Dessvärre kan det vara så att du får se matchen utan kommentatorer. Handboll är dock en så pass fartfylld sport att det troligtvis är roligt att titta ändå.

  1. Gå till Bet365
  2. Skapa ett konto och sätt in minst 50 kronor
  3. Titta på Montenegro – Sverige live!

Titta på Montenegro – Sverige på TV

Vilken kanal visar Montenegro – Sverige på TV? Det är TV6 som kommer att sända matchen live. Har du den kanalen i ditt utbud kan du se denna EM-match i damhandboll direkt på TV. Det är alltid roligt att se svenska landslaget på TV.

Saknar du TV6 rekommenderar vi dig att istället streama Montenegro – Sverige online, och att koppla över din sändning till TV-skärmen med hjälp av Chromecast, Apple TV eller HDMI-kabel.

  • Kanal: TV6
  • Matchstart: 18:15, söndag 13 december

Inför matchen

Sverige gäller som favoriter i den här matchen, om man ska tro förhandsoddsen. Sverige står i skrivande stund i 1,48 gånger pengarna, medan oddset på att Montenegro vinner ligger på 2,55.

Montenegro kom in i mellanrundan utan poäng, och läget är oförändrat. Chanserna att man går till semifinal är obefintliga, och därför kan det vara ett Montenegro som har svårt att motivera sig, som kliver ut på planen.

Atalanta - Juventus, 18/4: Stream, speltips & odds
Atalanta - Juventus, 18/4: Stream, speltips & odds
Atalanta och Juventus möts i en stor toppmatch i Serie A! Ta del av speltips och hitta en live stream.
News icon17 april, 2021
Author iconEmil Sandberg
Streama Bilbao – Barcelona: Se live stream & TV (17/4)
Streama Bilbao – Barcelona: Se live stream & TV (17/4)
Få gratis tips om vart du kan se Athletic Bilbao - FC Barcelona i final av Copa Del Rey. Vi ger info om hur du ser matchen online & på TV.
News icon16 april, 2021
Author iconJimmie Nyman
Streama Chelsea – Man City: Se live stream & TV (17/4)
Streama Chelsea – Man City: Se live stream & TV (17/4)
Titta på Chelsea - Manchester City i FA-Cupen via live stream online. Vi tipsar gratis om vart du kan streama matchen eller se den på TV.
News icon16 april, 2021
Author iconJimmie Nyman