Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 12 dec, 2017

Norge – Ryssland: Se kvartsfinal i handbolls-VM via live stream

När vi kollar till alla matcher som väntar i kvartsfinalerna i handbolls-VM 2017 så hittar vi en riktigt het match. Utöver Sverige och Danmark så kommer ytterligare ett land i skandinavien spela kvartsfinal. Nämligen Norge.

I deras kvartsfinal så kommer de att möta Ryssland. Naturligtvis så hjälper vi dig med att kunna streama Norge – Ryssland. Enligt oss är detta den bästa kvartsfinalen utöver matchen mellan Sverige – Danmark.

Att kunna se Norge – Ryssland live stream är knappast svårt. Faktum är att du kan se matchen på samma sajt som du kan streama Sverige – Frankrike. Läs vidare för att se vart vi rekommenderar dig att sända matcher från handbolls-VM 2017.

  • Matchstart: Den 12/12, kl. 20:30
  • Arena: GETEC Arena, Tyskland
  • Live stream: bet365
  • TV: Eurosport 1

Se Norge – Ryssland live

När det spelas handbolls-VM för damer så kommer matcherna att sändas hos bet365. Detta är en sajt som hela tiden blandar live streams med riktigt bra odds.

Det innebär att du både kan streama Norge – Ryssland, och samtidigt även kunna spela på odds i matchen. Det är något som många i Sverige gärna gör, och uppskattar att det finns en sida som erbjuder båda delarna.

Du kan se din Norge – Ryssland live stream inne hos bet365. Där kan du ta hjälp av den enhet som du trivs bäst med. Vilket innebär att du kan se matchen live via TV, mobil, dator eller surfplatta.

Vi tycker själva att det är bästa knepet att streama Norge – Ryssland i kvartsfinalen av handbolls-VM för damer hos bet365. Det enda som krävs av dig som är medlem, och vill kunna se matchen är att du är en aktiv spelare.

Att visa att du är en aktiv spelare inne hos bet365 är inte svårt. Du kan göra det genom att ha minst 50 kronor på ditt spelkonto, alternativt spelat på odds under de senaste 24 timmar. Gör du något av dessa alternativ så har du gjort det som krävs för att låsa upp de live streams från damernas handbolls-VM 2017.

Det är även möjligt att se matchen direkt på din TV. Den kanal som kommer att visa matchen är Eurosport 1. En kanal som många i Sverige har ingående i sitt kanalpaket.

För att förtydliga hur du kan hitta en live sändning från matchen mellan Norge – Ryssland så har vi några punkter här nedanför. Dessa punkter är egentligen allt du behöver för att sedan kunna se kvartsfinalen.

  • Gå vidare till bet365
  • Skapa konto eller logga in
  • Ha 50 kr på konto, eller spela på odds
  • Börja streama Norge – Ryssland

Drömfinal mellan Norge & Sverige?

Vi på Sportal kan inte låta bli att redan blicka fram mot den potientiella finalen som kan spelas mellan Sverige – Norge. Detta kommer hända om båda landslagen vinner sina kvarts-, och semifinaler i handbolls-VM.

Där kommer vi hålla tummarna lite extra för att Norge ska slå ut ryskorna ur handbolls-VM, för att sedan kunna ställas mot Sverige.

Senaste matchen som spelades mellan Norge och Sverige var under gruppspelet av handbolls-VM. En match som Sverige lite smått förvånade vann.

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar