Streama Bilbao – Barcelona: Se live stream & TV (17/4)

Vi är framme i finalen av Copa del Rey. Här kommer Athletic Bilbao spela mot FC Barcelona om vem som vinner titeln. Självklart är det av högt intresse att kunna se Bilbao – Barcelona under den 17 april. Nu kommer avgörandet vi har väntat på!

Athletic Bilbao är inte lika bortskämd som FC Barcelona när det kommer till titlar i Copa Del Rey. Nu har man chansen att slå favoriterna – och ta med sig pokalen hem. Självklart är ännu en vinst i en Copa Del Rey final något man inte ger bort gratis från Barcelonas sida.

Det är inte de vanliga sidorna för live streaming som kommer att visa matchen. För att streama Athtelic Bilbao – Barcelona i Copa Del Rey så kan du bli medlem hos en sida som kombinerar odds och fotboll stream på samma portal.

Se Copa Del Rey hos Bet365

Se fotboll från stora ligor & turneringar i Europa!

> Streama här

Streaming kräver finansierat spelkonto, eller att ha placerat ett spel under de senaste 24 timmarna. Spela ansvarsfullt. IP-restriktioner kan gälla. Regler & villkor gäller. 18+

Vad: Athletic Bilbao – FC Barcelona, Copa Del Rey – Final
Avspark: Den 17/4, kl. 21:00
Vart: Estadio de La Cartuja, Sevilla
Live stream: > Se hos Bet365
TV-kanal:
Speltips: Athletic Bilbao vinner (5.50 hos Unibet)

Bilbao – Barcelona stream

Du kan streama Bilbao – Barcelona inne hos Bet365. Där kommer alla medlemmar som har ett konto kunna se massor av fotbollsmatcher. Bland annat från Copa Del Rey.

För att låsa upp din Bilbao – Barcelona live stream så behöver du först och främst skapa ett nytt konto. Du kan läsa mer om hur du kan skapa konto & logga in på Bet365 i vår recension. Strac efteråt ser du bara till att ladda upp ditt konto med ett saldo på 50 kr eller mera. Du kan även spela på odds under de senaste dynget.

Det är allt som krävs för att kunna streama Copa Del Rey finalen i Sverige. Allra bäst blir det även om du vill spela på odds inför matchen. Då kan du enkelt kombinera betting och live streams på en och samma sida.

  • Gå till Bet365
  • Skapa ett konto
  • Sätt in minst 50 kr att spela för
  • Se Bilbao – Barcelona live

Det finns lite annorlunda rättigheter för att kunna sända Copa Del Rey i jämförelse med La Liga. Därför kommer matchen inte matchen att sändas hos Cmore som normalt vis brukar streama La Liga online. Det är naturligtvis en förlust för Cmore när intresset för finalen i Copa Del Rey är högt.

Se på TV?

Tyvärr är det ingen TV-kanal i Sverige som kan hjälpa dig för att sända Bilbao – Barcelona på TV. Det kommer istället vara enbart live streaming som är möjlig att nå i Sverige.

Inne hos Aftonbladet så har man även där satsat på att visa matchen. De var snabbt på att köpa upp rättigheterna för att visa matchen från Copa Del Rey. Du kommer kunna läsa mer om detta väl inne hos Sportbladet. Där krävs det ett premium för att se matchen.

  • TV-kanal: Aftonbladet TV
  • Sändningsstart: Cirka 10 min före avspark
  • HD: Nej
  • Svenska kommentatorer: Ja
Streama Sverige – Slovenien (27/9): Live stream & TV
Streama Sverige - Slovenien (27/9): Live stream & TV
Kolla in hur ni gör för att live streama Sveriges viktiga Nations League-match mot Slovenien! Se matchen direkt från Nations League.
26 september, 2022 | Emil Sandberg
Streama Serbien – Sverige (24/9): Live stream & TV
Streama Serbien - Sverige (24/9): Live stream & TV
Vill ni titta på Serbien - Sverige online på nätet? Här visar vi hur ni gör samt vilken kanal som visar matchen på TV.
21 september, 2022 | Emil Sandberg
Stryktipset – 17 september (17/9): Tips, förslag & analys
Stryktipset - 17 september (17/9): Tips, förslag & analys
Stryktipset är tillbaka med idel engelsk fotboll! Kolla in vår spelanalys till kupongen den 17 september.
16 september, 2022 | Emil Sandberg