NYHETER

Det är snart dags för U21 EM i fotboll 2017. Unibet har valt att satsa hårt på evenemanget och erbjuder sina spelare ett erbjudande som är för bra att tacka nej till.

Att oddsa på U21 EM är enkelt och det går snabbt att komma igång. Det finns mängder av olika markander att spela på under EM som säkert av intresse för den spelintresserade. Vi på sportal kommer uppdatera dig med de speltips som vi tycker är intressanta. Läs exempelvis vårt speltips på matchen mellan Sverige - England

I skrivandets stund kör Unibet en kampanj där du kan ta del av ett riktigt kanonerbjudande. De har valt att försäkra livespel på Sveriges alla matcher under EM. Mer om odds kampanjen och hur du tar del av den kan du läsa i artikeln. Är du osäker på när Sverige spelar kan du läsa vår guide över matchstarter för Sveriges landslag.

Unibet kampanj odds riskfritt

Unibet odds kampanj på EM 2017

I våra speltips letar vi ständigt efter spelvärda odds och erbjudanden spelaren kan ta del av. Ni behöver givetvis inte rygga våra speltips, ibland är det bara bra att hitta inspiration till sina egna spel. Under EM kommer vi därför att lägga ut flera speltips tillsammans med attraktiva odds kampanjer att ta del av.

Unibet kör en kampanj där man kan spela på ett liveodds för 100 kr med oddset 1.40 eller högre. Skulle man förlora får man tillbaka pengarna som bonuspengar och vinner man är det precis som en vanlig vinst. Att delta i kampanjen är förutom de 100 kronor du använder från ditt saldo. 

För att ta del av erbjudandet klickar du på 'mitt konto' och sedan 'bonusar'. Där hittar du kampanjen till U21 EM 2017. 

Se Sverige - England live stream från första matchen i U21 EM!

U21 EM bäst odds och speltips

Bäst odds på EM i Polen 2017

Att använda sig av oddsjämförelse online för att hitta de bästa oddsen är något vi rekommenderar. Det gör att du sparar tid och snabbt kan hitta precis vad du är ute efter. Att jämför odds kan göra så att eventuella vinster blir något större och är därför väldigt lönsamt, om man vinner såklart. 

Det kommer även finns mängder av live odds under matchernas gång. Att följa en match och följa sin magkänsla på ett live odds kan få vilken match som helst att bli intressant. Det gäller att alltid spela med hjärnan och inte med hjärtat när det kommer till just live odds. Eftersom allt går så fort är det lätt hänt att man spelar för mer än vad man tänkt om man inte är försiktig.

Så håll dig uppdaterad så förser vi på sportal dig med nyheter, speltips och hur man live streamar fotbolls EM i Polen 2017.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se