NYHETER

Träningsmatch förvisso, men det är alltid kul att se det svenska landslaget mäta sina krafter mot andra länder. Denna gång mot Slovakien!

Det svenska landslaget är ute på en kort samling i Förenade Arabemiraten där de spelar träningsmatcher mot andra landslag. De spelar två matcher, där första matchen redan är avverkad.

Den spelades mot Elfenbenskusten och slutade med förlust för de svenska landslaget med 1-2. Nu blickar vi framemot Sverige – Slovakien. Där hoppas vi få se ett mer piggt Sverige, som försvarar vårt lands heder i dessa två träningsmatcher.

Vi hjälper dig till tv och svenska landslaget streams, så du kan se matchen live!

Avspark: Den 12/1-2017, klockan 16:45
Arena: Zayed Sport City Stadium
Visas hos: TV12 & CMore

fotbollsarena

Förutsättningar inför matchen

Inför matchen mot Slovakien så hoppas vi naturligtvis på seger. Men vilka spelare ska bära fram de svenska landslagströjorna under matchen? Med stor sannolikhet så kommer det inte att ske allt för stora ändringar i truppen från deras föregående match.

Spelare som var med i matchen mot Elfenbenkusten är t.ex. Viktor Claesson, Per Frick, Oscar Lewicki och Emil Salomonsson. Vilket kanske vittnar om att det inte är toppade lag från Sveriges del, utan hämtar en del spelare från Allsvenskan.

Förra matchen hade Sverige problem i försvaret, vilket Elfenbenskusten straffade Sverige för. Det är garanterat något som Janne Andersson har läxat upp killarna med inför matchen mot Slovakien.

Om Sverige inte drar på sig flera försvarsmissar mot Slovakien, så anser vi att de har en god chans att vinna matchen.

Kort speltips

Inne hos Unibet så erbjuder de allt riktigt bra odds när svenska landslaget spelar sina matcher. Oavsett om det är träningsmatch, eller spel i internationella mästerskap som VM och EM. I skrivande stund så finns inga odds för matchen.

Däremot lär de komma inom kort, så att du kan välja att betta på att Sverige ska vinna matchen.

Det är inte bara vad vi hoppas, utan det är även vad vi tror. Det finns många unga talanger som vi slå sig fram i svenska landslaget. Därför kommer det finnas gott om hungriga spelare som gör allt för att vinna matchen för Sveriges fördel.

unibet-bonus

Se matchen

Vill de se matchen mellan Sverige-Slovakien på TV? Eller vill du streama svenska landslaget online så sänds matchen på TV12.

TV12 har valt att sända matcher från denna januariturnering från Förenade Arabemiraten. Vilket gynnar alla de svenskar som har tillgång till kanalen, eller kan streama live från deras play-tjänst.

Det är ofta många fotbollsfans i Sverige som vill se matcher med svenska landslaget i lugn och ro. Därför rekommenderas du alltid att lösa din live stream, eller se till att du har möjlighet att se matchen i förväg. Många gör misstaget att vänta 5 minuter innan matchen innan de vet vart de ska se matchen live.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se