NYHETER

Ny match väntar Östersunds FK i Europa League. Kan de se till att säkra sin plats mot finalspelet? Följ det svenska laget med live sändningar på nätet!

  • Avspark: Den 19 november, kl. 19:00
  • Arena: Jämtkraft Arena
  • Live streaming: Dplay
  • Live score & odds: bet365
  • TV-kanal: Kanal 9

Östersunds FK - Zorja Luhansk stream & TV

Att ÖFK har överträffat sig själva i årets upplaga av Europa League är ett faktum. De ligger nu på bästa tänkbara placering i sin grupp. Närmaste konkurrenten i skrivande stund är just Zorya Luhansk. De har endast en poäng upp till det svenska laget, vilket bäddar för en mindre gruppfinal den 23/11. 

Som vi tidigare nämnde så är det många i Sverige som är intresserade av att se Östersund - Zorja Luhansk stream online. Därför hjälper vi dig att direkt hitta en sida som kommer sända matchen. Rättigheterna för att kunna streama Östersund - Zorya Luhansk har Discovery. Vilket innebär att det från deras streaming sidor som du kan se matchen live.

De sajter som drivs av Discovery i Sverige är Eurosport Player och Dplay. Dessa sajter kommer dessvärre inte låta dig streama Östersund - Zorya Luhansk . Det krävs nämligen att du är en medlem som har ett abonnemang hos dessa tjänster. Mer om allt detta och hur du kan starta din live stream finns här nedanför.  

tabell europa league

Här ovanför har vi bifogat en tabell som gäller i Grupp J inför matchen mellan Östersund - Zorya Luhansk

Vart live streamar jag matchen?

En live stream till matchen kommer vara möjlig att använda sig av inne hos Dplay. Det är denna aktör som valt att köpa upp rättigheter för att sända Östersunds FK – Zorya Luhansk online.

Hos Dplay så erbjuder de dessvärre inga Europa League streams. Däremot så kommer du att köpa premium för endast 79 kr/månaden. Vilket vi tycker är en billig avgift för att sedan kunna streama Europa League & Östersunds FKs äventyr i en av världens största fotbollstuneringar.

Nedanför ger vi dig de steg som du bör gå igenom för att direkt kunna streama Östersunds FK – Zorya Luhansk. Våra tips kommer att ge dig premium inne hos Dplay, och ge dig möjligheten att strömma massor av fotboll, sport, film och serier.

  • Gå vidare till Dplay
  • Registrera ett konto
  • Uppgradera till premium (79 kr/mån)
  • Gå till alla Europa League live streams
  • Streama Östersund - Zorya Luhansk live!

Vart sänds matchen på TV?

Om du hellre avnjuter fotboll på TV så kommer matchen även att sändas via en TV-kanal. Den kanal som kommer sända matchen är Kanal 9, och ingår i Discovery som också driver streamingsidan Dplay.

Kanal 9 är en TV-kanal som ofta ingår i de TV-paker som anses som standard. Det innebär att många i Sverige kommer att kunna slå på sin TV, välja Kanal 9, och sedan kunna se Östersunds FK – Zorya Luhansk live.

Oavsett vilket knep du väljer för att se Europa League på, så tror vi inte att du kommer bli bli besviken på den kvalité som erbjuds av Dplay eller Kanal 9.

öfk spelar fotboll

Starkare ÖFK idag!

Att ÖFK är ett lag som är redo för Europa League är det många som kan ha åsikter om. Det var inte längesen som Östersunds FK spelade långt ifrån Allsvenskan, och långt ifrån fotbollens finrum.

Nu har klubben från Jämtland ryckt upp sig flera nivåer. De matcher som ÖFK spelar idag håller en såpass hög klass att man kan slå ut stora klubbar som Galatasaray och PAOK från kvalet. De är många som gärna sänder ÖFK matcher idag i Europa League. Många gynnar nämligen Östersund den framgång som de kämpat för. Många fans till andra klubbar i Allsvenskan har därför inte riktigt den rivaliteten i blicken.

Under de första, och inledande matcherna så har Östersund fortsatt att imponera på oss i Sverige, och övriga Europa. De leder just nu sin grupp efter spelat dubbelmöte mot Athletic Club de Bilbao och en match vardera mot Hertha Berlin och Zorya Luhansk.

Östersunds FK har idag blivit en mer folkkär klubb än vad andra klubbar i Allsvenskan har lyckats med. Därför tror vi att det blir ett ganska högt tryck för att se ÖFK returmatch idag mot Zorya Luhansk.

Se till att du är med från början med att streama matchen direkt på nätet, eller kollar på Europa League från din TV.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se