Streama Malmö FF - Chelsea FC live.
NYHETER

Se hur du gör för att titta på Chelsea FC - Malmö FF online via live stream.

  • Match: Chelsea FC - Malmö FF, sextondelsfinal i Europa League, match 2 av 2
  • Datum & tid: Torsdag 21 februari, kl. 21:00
  • Arena: Stamford Bridge, London

Streama Chelsea - Malmö

Många kommer att vilja se Chelsea - Malmö FF live i Europa League, när lagen möts på Stamford Bridge. De 41 000 biljetterna går åt som smör, och till Malmösektionen är det utsålt sedan länge. Men det finns fler sätt att kolla på matchen, och i den här texten visar vi dig hur du kan se den på internet.

Det är nämligen så att Europa League sänds direkt på Eurosport Player, där det går att se Chelsea – Malmö direktsänt. Skapa ett konto på sidan och titta på matchen.

Eurosport Player är en välfungerande tjänst där du kan se matchen i hög upplösning och även med bra ljud. I sändningen får du höra duktiga kommentatorer, och i studion dirigerar Kim Källström och bidrar med sin speluppfattning.

Sändningarna på sidan fungerar alltid utan problem och utan störningar. Sätt dig i soffan, slappna av (så gott det går) och se matchen direktsänt!

Du måste ha ett premiumkonto för att se Chelsea - Malmö, vilket inte är dyrt utan kostar endast 79 kronor i månaden. Det är ej heller någon bindningstid. Du kan se alla matcher från Europa League med ett sådant konto.

  • 1. Gå till Eurosport Player
  • 2. Bli medlem
  • 3. Köp ett premium-abonnemang för blott 79 kr (utan bindningstid)
  • 4. Hitta alla Europa League live streams, och välj den match du vill se.
  • 5. Streama Chelsea - Malmö FF live!

Se Chelsea - Malmö FF på TV

Det går även att se Chelsea - Malmö på TV. Matchen visas på Kanal 9, med sändningsstart redan klockan 19:30. Matchen föranleds av en och en halv timmes försnack, då du får se landslagslegendaren Kim Källström och profilen Simon Bank prata upp matchen. Precis som i Malmö förra veckan alltså. Denna gång leds de dock av programledaren Tommy Åström, istället för Karin Frick.

Avspark för matchen är satt till klockan 21:00, vilket sker alldeles efter att vi fått höra Europa League-hymnen pumpas ut i högtalarna på Stamford Bridge i London. Kommentatorerna till matchen är Niklas Jarelind och Djurgårdsprofilen Johan Arneng.

Saknar du kanalen som sänder matchen (Kanal 9) kan du ändå se matchen på TV, om du kopplar din sändning från Eurosport Player från mobil, dator eller surfplatta till TV med hjälp av till exempel HDMI-kabel eller Chromecast.

  • TV-sänds i : Kanal 9
  • Sändningsstart: 19:30

Inför matchen

Det är ännu oklart vad Chelsea skickar ut för lag på planen inför denna match, och det är möjligt att till exempel Eden Hazard vilas. Laget spelar nämligen final i engelska ligacupen på söndag, och man har trots allt ett rätt bekvämt resultat att gå på från förra torsdagen.

Chelsea har fortfarande en del turbulens och en svajig form. Maurizio Sarri ryktas bort, och klubben sägs vilja ersätta honom med Zinedine Zidane. Under de senaste veckorna har Chelsea förlorat mot Bournemouth och Manchester City med 4-0 respektive 6-0, men även vunnit mot Huddersfield med 5-0.

Malmö FF spelade mot Degerfors i helgen, och vann med 3-2 tack vare ett sent avgörande.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se