NYHETER

Se vilken sida som kommer att sända matchen mellan Chelsea - Everton i EFL Cup!

Denna vecka bjuder på mer engelsk fotboll än vad vi brukar vara vana vid. Anledningen till detta är att det finns matcher från EFL cup som ska spelas. Här kollar vi till hur du kanske streama Chelsea – Everton den 25/10.

Intresset för fotbollslag i Premier League är alltid stor i Sverige. Därför är det inte speciellt konstigt att många lockas av att kunna se Chelsea – Everton med stream när de spelar match i engelska ligacupen.

Läs vidare för att veta hur du kan se matchen live på nätet. Vi har den information som krävs för att du snabbt ska kunna få tillgång till en sändning som visar matchen.

streama fotboll hos bet365

  • Avspark: Den 25/10, kl. 20:45
  • Arena: Stamford Bridge
  • Visas hos: bet365

Sänd Chelsea – Everton online

Det är inga större konstigheter att kunna sända live från EFL Cup. Det som du först och främst behöver kolla upp är vilken sida, eller sidor som visar matchen.

Vi kan genest meddela att bet365 är en av de sidor på nätet som väljer att streama Chelsea – Everton. Det har stått klart sedan ett tag tillbaka att bet365 kommer att sända de allra flesta matcher från EFL Cup.

Det positiva med att streama EFL Cup inne hos bet365 är att det är . Detta om du fyller upp de små krav som bet365 har. Inne hos den kombinerade betting- och streamsidan så kommer du att kunna streama fotboll om du är en aktiv spelare. Det innebär att du är en medlem som gärna spelar på odds eller gör insättningar.

Du låser nämligen upp alla live streams inne hos bet365 genom att spela på odds under de 24 senaste timmarna. Du kan även få tillgång till alla live sändningar om du har minst 50 kr på ditt konto.

Inne hos bet365 så får du inte bara möjligheten att kunna streama matcher från EFL Cup & matchen mellan Chelsea - Everton. Har du ett konto, och fyllt upp de krav som finns hos sajten så kommer du kunna se massor av sport och fotboll.

Du kan då utan problem även se matcher live från Serie A, La Liga och Bundesliga. Med andra ord är ett konto hos bet365 perfekt för dig som vill både spela på bra odds samtidigt som du stremar fotboll på en mycket hög nivå.

  • Gå till bet365
  • Skapa konto
  • Sätt in minst 50 kr eller spela på odds
  • Streama Chelsea – Everton från EFL cup

efl cup: chelsea vs everton

Populära klubbar i England

Det är nästan alltid högt tryck på att kunna sända matcher med de allra mest populära klubbarna i Premier League.

Det är inte speciellt konstigt. Premier League, och engelsk fotboll är något som verkligen går hem i Sverige. Många har redan valt ut sitt favoritlag, och väljer att sända många av matcherna live, eller åka på fotbollsresor till England för att inte bara ta del av fotbollen, utan även kulturen.

Även vi på Sportal har en liten förkärlek till fotboll från England. Därför väljer vi att rapportera om det bästa och viktigaste som händer i England.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se