NYHETER

Kolla in hur du kan streama matchen mellan Spanien - Portugal i U21 EM. Vi har tipsen som direkt tar dig till sändningarna!

Sverige spelade sin andra match i U21 EM 2017 igår. Det slutade då oavgjort, vilket har satt Sverige i en knepig situation. Nu ser vi fram emot fler matcher från mästerskapet. Ikväll så väntar en riktigt underhållande match mellan Spanien och Portugal.

Som vanligt så kommer vi på Sportal att uppdatera dig med vart du kan streama Spanien – Portugal ikväll. Här tipsar vi dig om live streams till match. Perfekt för dig som inte vill missa toppmatchen i grupp B.

För att streama fotboll från U21 EM i Sverige så behöver du ta hjälp av en av alla tjänster som finns på nätet. Den tjänst som kommer hjälpa dig med U21 EM live streams är Dplay.

flaggor spanien portugal

Spanien – Portugal U21 stream

Det är knappast svårt att få tillgång till de sändningar av de matcher som spelas i U21 EM 2017. Det enda du behöver se till är att du har ett konto inne hos Dplay.

Inne hos Dplay kan du skapa ett konto, men för att få tillgång till alla live streams så behöver du ett premiumkonto. Detta konto kommer du att kunna köpa för 79 kr i månaden. En bra deal enligt oss som verkligen vill följa U21 EM 2017 via live stream.

Speciellt roligt är det när Sverige spelar sina matcher, eller när andra toppmatcher går av stapeln. Vi tror helt klart att Spanien – Portugal blir en rolig match att följa. I deras olika trupper så hittar vi flera intressanta talanger.

Genom att kolla på Spanien – Portugal live stream så kommer du inte behöva missa en enda minut av U21 EM, och alla matcher som mästerskapet innehåller.

Med hjälp av Dplay så kommer du alltid att få med dig svenska sportkommentatorer i dina live stream. Det är något som tilltalar många svenska supportrar att se matcher live. Med hjälp av svenska kommentatorer så kommer du att få en bättre koll på matchen.

Vi har tidigare använt Dplay när vi vill streama flera av de matcher som svenska landslaget spelar. Vi kan rekommendera dig att anävnda dig av denna tjänst för att se fotboll live.

eurosport logo

Sänds matchen på TV?

Matchen mellan Spanien och Portugal kommer att sändas på TV. Den TV-kanal som du bör ha i ditt kanalpaket är Eurosport 1. En kanal som ingår bland de flesta standard utbuden.

Om du inte har tillgång till Eurosport 1 så rekommenderar vi dig att skapa ett konto inne hos Eurosport. Där kan du streama matchen direkt på nätet.

Om vi kan välja så ser vi hellre en fotbollsmatch på TV istället för live stream. På så vis så kan vi samtidigt använda datorn fritt, samt inte dra så mycket internetanslutning för att underhålla vår stream.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se