NYHETER

Vi är framme vid semifinalen för U21 EM. Där hittar vi matchen mellan Italien - Spanien som vi självklart kommer att streama på nätet!

Vi har nu gått vidare från gruppspelet i U21 EM och nu väntar tuffa matcher för fotbollslagen som är kvar. Fortfarande kvar i tuneringen har vi inga mindre nationer än Spanien, Italien, Tyskland, och England.

Här kommer vi att uppdatera dig kring live streams inför Spanien – Italien i semifinalen i U21 EM. Här kommer vi att visa dig vägen för att sända, eller streama matchen på nätet.

Att kolla på U21 EM 2017 på nätet tycker vi är en mycket bra lösning. Det kan låta dig att spara både tid och pengar. Samtidigt får du uppleva de matcher som du allra helst vill se live.

spanien italien flaggor

  • Avspark: Den 27 juni, kl. 20:45
  • Arena: Miejski Stadion
  • Visas hos: Eurosport

Så streamar du Spanien – Italien U21

För att kunna streama U21 EM så behöver du först och främst hitta en sida som erbjuder dig att sända matcherna.

Att hitta till en streamsida med sport som du vill är enkelt. Det enda du behöver göra är att söka efter en liten hjälp. Denna hjälp kommer vi på Sportal att kunna leverera till dig.

Vi kommer här att guida dig vidare till en av flera streamingtjänster som kommer att sända Spanien – Italien i U21 EM. Är du svensk, och vill ha svenska sportkommentatorer i din live stream så löser vi det för dig.

Det är inne hos Eurosport som du kommer att kunna streama Spanien – Italien i U21 EM ikväll. För att kunna få tillgång till de streams som finns hos Eurosport så behöver du köpa ett abonnemang. Detta abonnemang kommer du att kunna få för endast 69 kr/månaden.

Det kommer i sin tur att ge dig tillgång till alla de återstående matcherna i U21 EM. Det är självklart inte de enda live streams som du kommer att kunna nå med ett Eurosport-konto. Du kommer även kunna se massor av annan sport som uppskattas från oss i Sverige.

Vi rekommenderar dig helt klart att använda dig av Eurosport om du vill se Spanien – Italien live ikväll.

Notera även att det är möjligt att använda dig av din mobil eller surfplatta om du vill streama sport med Eurosport. De har tagit fram lösningar som gör det enkelt för dig som kund att få tillgång till sport när och vart du är är.

Uppdatering: Tyskland - Spanien stream från U21 final 2017

leovegas odds u21 em

Tippa matcher i U21 EM 2017

För att kunna höja spänningen ytterligare inför Spanien – Italien i U21 EM så finns det gott om odds att spela på.

Dessa odds är perfekta för dig att använda dig av. Utöver att du har chansen att vinna pengar på matchen, så kommer det även höja din upplevelse. De allra mest spännande matcherna att följa live är de som du även har spelat på.

Odds kan med andra ord göra vilken fotbollsmatch som helst väldigt intressant. Vilket kanske passar perfekt när du vill se matcher från ett mästerskap där Sverige inte fortfarande är kvar i.

Om du vill se vårt speltips inför matchen så kan du kolla nedanför. Där uppdaterar vi dig med vilka odds som vi kommer att spela på under matchen mellan Spanien – Italien i U21 EM.

  • Speltips: Italien vinner matchen
  • Odds: 5.25
  • Bettingsida: LeoVegas

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se