NYHETER

Se vart matchen mellan Rosenborg - Ajax kommer att sändas ikväll. Vi tipsar i vanlig ordning om live streams med fotbollens bästa matcher!

Denna kväll så kommer mycket handla om de kvalmatcher till Europa League som ska spelas. Där kommer vi bl.a. kunna följa matchen mellan Rosenborg – Ajax. En match som vi rankar i toppskiktet över de matcher som spelas idag.

Det norska laget Rosenborg har i skrivande stund ett övertag. Lite smått otippat så vann Rosenborg sin första match mot Ajax med 1-0. Vilket har gett stora hopp i Norge.

Vill du kunna streama Rosenborg – Ajax i deras avgörande match i Europa League. Då borde du ta hjälp av oss. Här tipsar vi om streamsidor som kommer att sända matchen live ikväll.

  • Avspark: Den 24 augusti, kl. 20:45
  • Arena: Lerkendal Stadion
  • Sänds hos: bet365

Så sänder du matchen online!

För att kunna streama Rosenborg – Ajax i kvalet till Europa League så behöver du ett konto hos bet365. Där kommer de att låta sina medlemmar kunna starta live streams.

För att du ska bli en av alla spelare som har tillgång till Rosenborg – Ajax live stream så krävs en insättning av dig. Det är nämligen bara medlemmar som är redo för att spela på odds som är berättigade streams från Europa Leagues play off.

Det är inte svårare än så att kunna direkt sända matchen mellan Rosenborg och Ajax den 24 augusti.

Se bara till att du är väl förberedd med ditt konto. Detta så du slipper att stressa strax innan avsparken ska slås.

Vi rekommenderar dig som kommer att sända matchen via live stream, att även spela på odds. Att använda sig av odds är ett smidigt och enkelt sätt för dig att öka spänningen i matchen. Vad kan vara ännu bättre än att vinna pengar samtidigt som du kan njuta av dramatiken i själva matchen?

Inför det att matchen startar så tror vi många kommer att skapa ett konto hos bet365. Detta för att både kunna tippa på odds, samtidigt som de tar del av en direktsänd live stream för Rosenborg – Ajax.

Se till att du är en av alla de som planerar en rolig kväll i samband med den sista kvalmatchen i Europa League. Klicka dig vidare till bet365 direkt för att skapa ditt konto helt !

rosenborg ajax match europa league avgörande

Se Rosenborg – Ajax på TV?

Det är dessvärre ingen svensk TV-kanal som kommer att visa matchen. Det verkar inte varit allt för stort intresse bland streamsidor och TV-kanaler att köpa upprättigheter för att visa Europa League play off.

Det tycker vi självklart är synd. Vi hade gärna sett att allt fler aktörer hade slagits om att visa matcherna på TV. Detta för att så många som möjligt ska kunna se matcher som t.ex. Rosenborg mot Ajax.

Det är inte bara det norska laget Rosenborg som spelar en viktig match ikväll. Nedan så hittar du mer info om vilka matcher som ska spelas, och hur du streamar de online.

Vi har själva valt att endast rekommendera de matcher som vi tror flest letar efter.

Vi kommer nu att fila på ett speltips inför alla dessa matcher. Detta för att ha chansen att kamma hem lite pengar samtidigt som vi degar i soffan och live streamar fotboll online.

För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se