NYHETER

Polen som spelar på hemmaplan spelar sin premiär mot Slovakien ikväll klockan 20.45. Hur du följer matchen via live stream och mycket mer hittar du här på sportal.

Värdnationen Polen spelar sin första match mot Slovakien strax efter Sveriges match mot England. Samtliga fyra lag tillhör samma grupp i U21 EM 2017. Det är första gången Polen spelar U21 EM på hela 27 år, något som garanterat kommer leda till fullsatta arenor under mästerskapet. Hur du live streamar matchen mellan Polen - Slovakien kan du läsa mer om i vår artikel.

Att live stream U21 EM är enkelt och samtliga live streams är av god kvalitet med riktigt bra sportkommentatorer. De som äger rättigheterna för mästerskapet är Discovery och samtliga matcher går att se via live stream hos Dplay. Är du intresserad av betting har vi skrivit speltips på Sverige - England som kan vara intressant.

Matchen mellan Polen - Slovakien spelas på Arena Lublin med start 20.45.

U21 EM Polen - Slovakien live stream

Se Polen - Slovakien via live stream

Det är inte att lagligt live streama Polen - Slovakien. Det som krävs är ett konto på Dplay med tillhörande sportpremunation. Fördelen med att live streama Polen - Slovakien och hela U21 EM överhuvudtaget är att man kan se fotbollen på flera olika enheter. Det går lika bra att följa U21 EM via live stream på mobilen, datorn, surfplattan eller på teven. 

Samtliga matcher går även att följa på tv-kanalen Eurosport. Sveriges matcher sänds på Kanal 5 med svenska sportkommentatorer. För att komma igång med live stream på EM 2017 krävs bara ett konto och sedan en summa pengar. I sportpaketet finns det inte bara fotboll utan även mängder av andra sporter som racing, cykel med flera.

Att live streama lagligt är tyvärr inte tillgängligt i Sverige. Här hittar du ett komplett guide över matchstarter för Sveriges landslag.

Nästa match som spelas från Polens del är mot Sverige. Du kan välja att läsa mer om Polen - Sverige U21 stream här!

Polen - Slovakien U21 EM live stream

Se Sverige i U21 EM via live stream

Precis som de flesta känner till spelar Sverige invigningsmatchen i U21 EM. De ställs mot gruppfavoriten England i en otroligt viktig match. Sverige och England är förmodligen de två lagen som kommer göra upp om gruppsegern. Hur du ser Sverige - England via live stream är lika enkelt som att se Polen - Slovakien via live stream.

Polen - Slovakien är en match vi tror kommer vara jämn till en början men tack vare det massiva publikstödet som väntar för polackerna kommer de ta över mer och mer. Bli inte förvånade om vi får se ett eller två mål av Polen sent i matchen. Har du inte tänkt följa matchen kan det alltid vara trevligt att hålla sig uppdaterad med hjälp av live score på fotboll eller annan sport.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se