NYHETER

Halmstad kämpar för att ta sig från bottenträsket medans gästande Elfsborg kämpar från mitten för att ta sig högre upp. Se matchen mellan Halmstad - Elfsborg via live stream .

Elfsborg gästar Örjans Vall imorgon klockan 18.00 för att ta sig an Halmstad BK. Matchen går givetvis att följa via live stream och hur du går tillväga förklarar vi längre ner i artikeln. Halmstad jagar viktiga poäng i försöket att ta sig ut ur bottenträsket medans mittenlaget Elfsborg behöver ta en del poäng för att avancera till högre placeringar.

Se Halmstad - Elfsborg via live stream enkelt, smidigt och där det passar dig. Med en live stream kan du kolla på Allsvenskan i din mobil, surfplatta, dator och tv. Ett väldigt flexibelt sätt att live streama Allsvenskan online.

Matchen spelas på lördag 1/7-2017 med start 18.00 på Örjans Vall i Halmstad.

Halmstad - Elfsborg Allsvenskan

Följ Halmstad - Elfsborg via live stream med hög kvalitet

Det har blivit väldigt populärt de senaste 7-8 åren att följa sport via live stream. Allsvenskan är inget undantag och det är Cmore som äger rättigheterna för sändningarna och också de som live streamar. För att få tillgång till att live streama Halmstad - Elfsborg krävs det vanligtvis ett tillhörande sportabonnemang.

Men det finns en annan väg att gå för att få se Allsvenskan via live stream helt . Redbet erbjuder nämligen sina nya kunder en period hos Cmore om man gör en insättning på 200 kr. Det bäst av två världar helt enkelt, du får tillgång till Allsvenskan och 200 kr att spela för. Förslagsvis på Allsvenskan om du tänkt följa matchen.

Låter det för bra för att vara sant? Det kan man tycka, men anledningen till att redbet kör detta erbjudandet är för att locka till sig kunder som annars väljer de största spelbolagen. Perfekt för oss som letar efter en live stream och samtidigt är lite sugna på att testa lyckan med sportsbetting. Har du inte riktigt koll på Allsvenskans spelschema och matcher 2017 hjälper vi dig.

Halmstad BK Allsvenskan

Gör som oss, spela på Elfsborg imorgon

Vi har valt att spela på att Elfsborg vinner imorgon till oddset 2.05. Halmstad har oddset 3.40 trots deras hemmafördel. Elfsborg är det bättre laget och bör vinna mot bottenlaget Halmstad. De har bättre spelare på samtliga positioner och bör vara ett lag som huserar i topp fem striden.

Halmstad har bara vunnit en match och spelet oavgjort tre på tolv omgångar. Inget imponerande facit direkt, samtidigt som lite talar för att det skulle ha skett en förändring de senaste veckorna. Därför tror vi på att Elfsborg åker hem till Borås med tre poäng i bagaget. Oddsen är hämtade från bet365 som alltid erbjuder förstklassiga odds på Allsvenskan och annan sport.

Missa inte att streama Malmö FF - AFC Esklistuna live. Matchen spelas samma dag som HBK - IF Elfsborg. 

I Elfsborgs hemstad - Borås, så pågår just nu SM-veckan. Där ska massor av sporter avgöras, och flera svenska mästare ska utses. Kolla gärna program & tider för SM-veckan 2017!

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se