NYHETER

IFK Norrköping reser ner till Kosovo för att möta FC Prishtina i Europa League kvalet. Hitta en live stream eller livescore-tjänst hos oss för att följa matchen live.

IFK Norrköping möter FC Prishtina borta i kvalet till Europa League ikväll. Den första matchen vann Norrköping med 5-0 så mycket talar för att de ska ta sig vidare till den andra omgången. Hur du ser FC Prishtina - IFK Norrköping via live stream går vi igenom i vår artikel. Det går snabbt att komma igång med en live stream på Europa League.

Matchen startar 20.00 och spelas i Mitrovica som ligger i Kosovo. Stadion heter Olympic Stadium Adem Jashari och är en multieventsarena. Eftersom många söker efter en live stream på Europa League tänkte vi hjälpa dig komma igång med en live stream av hög kvalitet. 

IFK Norrköping firar seger

Se FC Prishtina – IFK Norrköping via live stream online

Att hitta en live stream på FC Prishtina – IFK Norrköping kan verkar lite rörigt och man har inte riktigt koll på vad som är lagligt eller inte.  Tyvärr sänder inte Viaplay Norrköping mot Prishtina. Utan möjligheterna att följa matchen är via livescore för fotboll. Där kan du följa matchhändelser och hur matchen går live. Tyvärr finns det ingen laglig aktör som sänder Europa League via live stream.

Är du väldigt fotbollssugen kan vi tips dig om att följa AIK - KI Klaksvik via live stream i Europa League 2017. De spelar mot KÍ Klaksvik på Friends Arena och det är fullt möjligt att se matchen via live stream. Anledningen till att inte Prishtina – Norrköping sänds via live stream är förmodligen att matchen spelas långt från Sverige. 

Men eftersom att Norrköping vann den första matchen med 5-0 lär vi få se mer spel i Europa League för Norrköping. Så räkna med att kunna följa Norrköping via live stream i framtiden, precis lika smidigt som AIK – KÍ Klaksvik går att följa ikväll.

IFK Norrköping firar ett mål i fotboll

Speltips och bäst odds på Europa League-matchen

Givetvis finns det mängder av odds på Europa League att ta del av. Matchen mellan FC Prishtina – IFK Norrköping är inget undantag.

Matchodds

  • FC Prishtina: 13.00
  • Oavgjort: 6.50
  • IFK Norrköping: 1.20

Frågan är om Norrköping kommer gå för fullt eller bara spela av matchen. Givetvis vill de alltid vinna men frågan är om de har den mentala styrkan att motivera sig tillräckligt inför matchen. FC Prishtina kommer förmodligen spela av matchen och gå för att snygga till siffrorna. Att de skulle göra mer än fem mål mot Norrköping känns väldigt långt borta.

Vi har valt att spela på att båda lagen inte gör mål i matchen. Prishtina såg inte speciellt vassa ut i avsluten i det första mötet och spelar Norrköping lika bra försvarsspel som senast blir det tufft. Oddset på att båda lagen inte gör mål ligger på 1.83. Samtliga odds är hämtade från bet365 som erbjuder både odds och live streaming på bland annat fotboll.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se