NYHETER

Toppfotbollen inom den nordiska fotbollen drar igång på allvar. Se FCK – Brödby med våra live streams!

Denna helg (18-19 februari) så startar verkligen fotbollssäsongen på allvar. I Danmark så kommer de starta upp deras danska Superliga. Samtidigt så kommer det även att spelas en mängd massor i den första omgången i Svenska Cupen.

Det är heller inte vilken match som helst som startar upp den danska ligan. En av de matcher som kommer att spelas i premiären är FC Köpenhamn – Bröndby IF. Det bäddar naturligtvis för ett hett derby i Köpenhamn.

Allt detta vill man väl så klart inte missa. Därför är det perfekt om du redan nu är förberedd med de live streams som finns.

  • Avspark: Den 19/2-2017, kl 13:30
  • Arena: Parken
  • Visas hos: bet365

Så kan du titta på fotboll

Det finns lite olika vägar om du vill följa dramatiken under helgens skandinaviska fotboll. Det allra bästa du kan göra om du vill titta på Svenska Cupen är att kolla vidare på vår cupsida. Du hittar all information som du behöver för att streama Svenska cupen här.

Om du vill se matchen som kickar igång den danska Superligan mellan FC Köpenhamn – Bröndby IF så rekommenderas du istället till bet365. Där erbjuder de live streaming för alla de medlemmar som är aktiva på oddssidan.

Att vara aktiv spelare innebär att du har gjort en insättning nyligen och spelar på odds. Detta gör dig till en spelare som får tillgång till massor av live streams från danska superligan. Genom ett spelkonto så kommer du att få massor matcher från danska ligan att se.

Det är inte bara fotboll från Danmark som du kan titta på. Du kommer även att få tillgång till andra sjysta ligor i Europa. Några av dessa är Serie A, La Liga, och Tyska Bundesliga.

Vi tror verkligen att du skulle bli förbluffad om fick vilket utbud av live streams som du kan se på nätet.

Derby i Köpenhamn

Derbyt som varje år spelas minst två gånger i den danska Superligan har blivit ett klassiskt möte. FCK vs Bröndby IF är en viktig match för lagen. Det är inte bara för lagen som matchen har stor betydelse. Även på läktarplats kommer det garanterat att ske en kraftmättning mellan dessa två klubbar.

Det finns säkert många svenskar som åker över till vårt grannland under derbyt i Köpenhamn. Många föredrar hellre den fotboll som erbjuds i danska ligan, istället för den Svenska Cupen som spelas under samma helg.

Vi tror att det är FC Köpenhamn som kommer att plocka hem de ack så viktiga tre poängen. Hade lagen fått välja så hade de nog föredragit att få möta varandra lite längre in på säsongen, Allt måste nu stämma inför premiären när de möter en rival till både staden och ligatiteln.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se