Hampus Johansson photo
Hampus Johansson

- 13 feb, 2017

Streama danska Superligan online

Är du lite kär i den fotboll som varje år spelas i Danmark? Eller vill du inte missa de storslagna derby-mötet i Köpenhamn? Då kan det vara perfekt att utnyttja de live streams som finns på nätet.

Vi kommer att guida dig vidare till streamingtjänster som kan erbjuda live streams av danska Superligan, eller Superligaen som den kallas i Danmark.

Så se till att du har förutsättningarna att inte missa något intressant från danska ligan i fotboll. Det är inte den enda ligan du kan streama med vår hjälp. Hitta även matcher som sänds live från La Liga, Serie A, och Bundesliga.

Så streamar du Superligaen !

Genom att ha ett spelkonto hos bet365 så kommer du direkt att få tillgång till streams. Genom att skapa, eller logga in på ditt konto så kan du ladda in pengar. När du har gjort en insättning kommer du att få tillgång att streama superligaen . Dina pengar kommer du istället kunna använda på betting.

  • Skapa spelkonto hos bet365
  • Gör insättning
  • Streama bl.a. Danska superligan, Serie A och La Liga
  • Använd pengar till att spela på odds & betting

Om du är en medlem som föredrar att spela på odds inför stora matcher i den danska Superligaen, så är det med andra ord inga problem. Den insättning som du gör på ditt spelkonto kommer däremot inte vara kopplad till den danska Superligaen.

Dina pengar kan du använda på vilket sätt du vill. Du kan använda de på att spela på alla spel inom betting, eller varför inte testa på poker?

I Sverige är kanske inte den danska Superligaen i största fokus när det kommer till att streama fotboll live.

Däremot finns det en del danskar i landet, eller människor i Skåne som gillar att streama fotboll från vårt kära sydvästliga grannland.

Är du någon av dem som vill streama danska Superligaen? Eller vill du bara se till att kunna streama fotboll i största allmänhet? Då passar det perfekt med ett spelkonto hos bet365! Börja redan idag!

Följ den danska ligan

I flera fall så kan den danska ligan fungera som en upptakt inför Allsvenskan. I regel så startar den danska ligan ungefär en månad innan premiären i Allsvenskan. Vilket då är en perfekt uppladdning inför den stundande Allsvenskan.

En annan anledning till varför man i Sverige skulle följa den danska Superligaen är nivån. I Danmark så anses ligan vara snäppet bättre och attrahera flera stora fotbollsspelare. Vilket märks när de bästa lagen som FC Köpenhamn, Bröndby, Midtjylland eller AGF.

Det är inte heller ovanligt att något lag från den danska ligan kvalificerar sig till ett större mästerskap i Europa. Därför hittar vi ofta något danskt klubblag i Champions League eller Europa League.

I flera år så har det varit FC Köpenhamn som har dominerat den danska Superligaen rent spelmässigt. Däremot är det Bröndby IF som anses ha de fans som dominerar på läktarplats. Oavsett vilken av fotbollstyperna du gillar att följa, så finns det i Superliga i Danmark.

Tabeller, spelschema & lag

Det är vanligt att våra läsare söker efter spelscheman och tabeller som finns för den aktuella säsongen av Superligan i Danmark. Vi har själva inte uppdateringar, livescores, eller nyheter kring alla lag som spelar.

Därför kan vi istället guida dig vidare till www.superliga.dk/. Där kan de mer information om allt som rör den danska ligan i fotboll.

Att kunna se spelscheman, formkurvor, och tabeller är en förutsättning för att kunna streama eller spela på odds i danska Superliga. Det är en bra hjälp ur flera aspekter. Dels är det bra genom att kunna förutspå hur matcher kommer att sluta.

Sedan är det bra för att hålla koll på när matcherna spelas. Detta för att du inte ska missa att streama de matcher som du allra helst vill se.

Allsvenskan vs Superliga

Det råder delade åsikter om det är den danska superligan, eller den svenska Allsvenskan som är roligast att följa. Danska ligan har bättre fotboll i form av resultat ute i Europa, och när det kommer till spelarlöner.

Däremot så är det många fotbollsfans, främst i Sverige, som anser att Allsvenskan har mer hjärta och läktarkultur. Så är fallet när det kommer till publiksnitt som finns för de senaste åren i Allsvenskan. Det är även vanligt att svenska fans har större tifon och högre decibel på arenorna.

Det går dessvärre inte att streama Allsvenskan i Sverige, så som det går att göra med den danska ligan.

Det beror på att inget svenskt TV-bolag har köpt rättigheter till att visa matcherna från Danmark. I Sverige så är det ju CMore som har rättigheter att visa Allsvenskan. Vilket leder till att vi inte kan streama Allsvenskan online.

Självklart hade vi önskat att det gick att streama både danska ligan och Allsvenskan inne hos bet365.

Hampus Johansson

Hampus Johansson frilansar för Sportal, och fokuserar uteslutande på live streaming och större guider inför stora mästerskap. Han är en sportentusiast som brinner för mer eller mindre alla sporter, och har själv spelat curling på hög nivå.

Hampus har en journalistexamen från Lunds Universitet, och utöver att arbeta på Sportal har han en del andra sysslor.

1707 Artiklar