NYHETER

Det har varit en underbar turnering, och nu återstår endast två matcher kvar av de afrikanska mästerskapen.

De två matcher som återstår av de afrikanska mästerskapen 2017 är först och främst finalen. Sedan har vi även bromsmatchen som spelas dagen innan. Vi har valt att lägga allt vårt fokus på finalen mellan Egypten och Kamerun.

Vi spådde redan vid semifinalerna att det skulle vara just Egypten och Kamerun som skulle göra upp om guldet. Det är två lag som båda förtjänar att vara framme i final, trots att de kanske inte var de lag som man först trodde skulle kvalificera sig dit.

Många hade nog tippat på att det skulle bli t.ex. Elfenbenskusten eller Senegal som skulle bli ett av finallag. Följ med i vår nyhet och få speltips och hjälp att streama finalen i afrikanska mästerskapen 2017.

Avspark: Den 5/2, kl: 20:00
Arena: Stade de I’Amitié
Visas hos: bet365 livestreaming

Speltips i finalen!

Så vilket landslag kommer att till slut vinna matchen, och därmed plocka hem pokalen i de afrikanska mästerskapen 2017? Ja, det bli knappast en enkel match att tippa och det är två riktigt jämna lag som komma ställa upp på planen.

Enligt odds- och bettingsidor så är det just nu Egypten som har en liten fördel. De har nu endast bara 0.30 kr mer i utbetalning än om du skulle tippa på att Kamerun skulle vinna turneringen.

Efter att vi tippat helt rätt i semifinalerna, så har vi nu ett stort självförtroende när vi återigen tar oss an uppgiften.

Vi tror att det kommer vara Kamerun som vinner hela turneringen, och där med kan titulera sig som Afrikas bästa landslag. Anledningen till varför vi tar Kamerun är att de flera gånger har satts inför svåra uppgifter. Uppgifter som de sedan har klarat med bravur.

Nu återstår endast en uppgift, och det är att slå Egypten som sett stundtals skakiga ut i turneringen, men även blandat sitt spel med bländande skicklighet.

  • Egypten vinner finalen – 2.70
  • Matchen slutar oavgjort – 2.80
  • Kamerun vinner finalen – 3.00

Oddsen för vårt speltips kan förändras desto närmare finalen vi kommer, men just nu är dessa odds aktuella inne hos bet365. Det är hos bet365 som är den sida med bästa oddsen online.

Streama final i afrikanska mästerskapen

Det är väldigt många som kommer vilja följa finalmatchen i afrikanska mästerskapen live. Det leder till att många kommer att leta efter bra live streams att ta hjälp utav. Vi anser att vi har den bästa hjälpen för dig som vill streama finalen i afrikanska mästerskapen 2017 .

Där kan klicka dig vidare för att se vilka streams som kommer ge dig full koll på matchen. Vi rekommenderar dig att alltid följa de matcher som du själv har spelat på. Det tror vi alltid skapar en större dramatik och mer känslor för matchen.

Se därför till att du redan nu har förberett allt för att kunna se finalen i Afrikanska mästerskapen på TV eller via live stream.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se