NYHETER

Alexander Isak är inte med i Sveriges trupp i U21. Nu nobbar han uppdrag från U19 landslaget.

När man pratar om Sveriges framtid gällande fotboll, så är det svårt att inte komma in på Alexander Isak. Denna spelare gick för ett tag sedan för en rekordsumma från Allsvenskan. Han lämnade då AIK för proffsklubben Borrussia Dortmund.

Alexander Isak har självklart även varit aktuell i Sveriges landslag. Där har han spelat flera landskamper med U19-landslaget. Han hade självklart förhoppningar om att kunna ingå i truppen som kommer att spela U21 EM i Polen senare i denna månad.

Han fick ingen förfrågan, och därmed inte ingå i Sveriges trupp. Detta kan ha påverkat hans val när han nu valde bort att delta i landslaget för U19.

borrussia dortmund isak

Mer fokus på sig själv

Alexander Isak är blott endast 17 år, men var ändå inte speciellt långt ifrån U21 landslaget. Frågan är nu om Alexander Isak tog nobben från U21, såpass negativt att han nu nobbar uppdragen han erbjöds från U19. Med allra största sannolikhet är det inte så.

Alexander Isak kommer istället att främst koncentrera sig på uppstarten i Borrussia Dortmund. Det väntar en händelseriksfull säsong i tyska Bundesliga, och förberelser är A och O för att få en optimal.

Informationen att Alexander Isak istället vill satsa på sin egen karriär går Claes Eriksson ut med till Aftonbladet. 

Alexander Isak är heller inte uttagen när matchen mellan Sverige - Frankrike streamas live online

u21 logo

Sverige i U21 EM

Trots att inte Alexander Isak kommer att finnas med i Sveriges trupp för U21 EM, så har vi ändå höga förväntningar på Sveriges landslag. Det finns gott om andra unga spelare som vi tror och hoppas kommer försvara de svenska landslagströjorna.

Truppen står nu klar, och du kan läsa om den i vår guide.

Sverige i U21 EM – Trupp, matcher, grupp & info

Sverige kommer att spela sin första match redan 16 juni, kl 18:00. Den matchen spelar de mot England, och kommer bli ett styrkeprov på hur vårt svenska landslag står sig mot konkurrensen.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se