NYHETER

Zeljeznicar gästar AIK på Friends Arena i Europa League-matchen. Är du inte på plats och vill följa matchen hjälper vi dig att hitta en bra live stream.

Första mötet lagen emellan slutade 0-0 och AIK har nu en bra chans att förlänga vistelsen i Europa League. Första matchen var ganska trist och saknade den där glöden som krävs från båda lagen. I vår artikel hjälper vi dig att hitta en bra live stream på AIK - Zeljeznicar. 

Detta är en viktig match för AIK, inte minst ur ett ekonomiskt perspektiv, som de har goda möjligheter att vinna. De ska vara det bättre laget och Zeljeznicar såg rätt gråa och trista ut i första mötet. De lär knappast spela bättre på bortaplan inför en storpublik på Friends Arena. Detta kommer helt klart bli en sevärd match att följa via live stream.

Spelare i AIK firar ett mål

  • Matchstart: Idag kl. 19.00
  • Spelplats: Friends Arena, Stockholm
  • Visas hos: Viaplay

Följ matchen mellan AIK - Zeljeznicar via live stream 

Det finns goda möjligheter att följa AIK - Zeljeznicar via live stream precis som övriga matcher i Europa League. För att komma igång med en live stream på Europa League krävs det att man först och främst tar reda på vilka som sänder matchen. I detta fallet är det Viaplay som äger rättigheterna för att sända matchen. 

För att se AIK via live stream krävs det att man har ett tillhörande sportabonnemang hos Viaplay. Sedan får man tillgång till all sport som sänds där man utöver Europa League kan se flera europeiska toppligor i fotboll, racing och ishockey via live stream. Det finns en hel del sport att streama online helt enkelt. En fördel med att välja att följa AIK - Zeljeznicar via live stream är att du kan se matchen vart du än befinner dig i Sverige. 

Att skapa ett konto och komma igång går på under fem minuter och då kommer du ha full tillgång till att följa Europa League-matchen via live stream. En enkel process som garanterar dig en fotbollstream i HD kvalitet

Är du mer intresserad av att se Galatasaray - Östersund som börjar en halvtimme senare kan du läsa våran guide på hur man följer Östersund via live stream.

Tifo inför en AIK-match

Betting på Europa League

AIK är stora favoriter och har ett odds på 1.44 att vinna medans Zeljeznicar har 8.00 i odds på att vinna. Det är alltså inga tvivel på vilka spelbolagen tror kommer gå vidare i Europa League. AIK är det bättre laget utan tvekan och ska vinna denna matchen nio gånger av tio.

Oddsen är hämtade från bet365 som erbjuder odds på samtliga matcher i Europa League. Det finns allt ifrån odds på vilket lag som vinner till hur många hörnor det blir i matcherna. 

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se