NYHETER

Följ toppmötet i Allsvenskan mellan AIK och IFK Norrköping. Enklast är att se matchen via en live stream. Vi hjälper dig att hitta en stream i hög kvalitet och som givetvis är laglig.

Söndagen bjuder på några intressanta matcher i Allsvenskan. AIK – Norrköping är en av dessa matcher och kanske den som är mest intressant att följa via live stream. Norrköping spelar om väldigt viktiga poäng för att undvika att gapet blir först upp till Malmö. AIK har dom chans att stå som ensam tvåa om de vinner förutsatt att Sirius förlorar mot Malmö.

Viktiga placeringar spelas det om och häng med i dramatiken genom att följa matcherna från Allsvenskan via live stream. Det är nu dessutom att se AIK – IFK Norrköping via stream tack vare ett erbjudande. Hur man tar del av det och hur man ser AIK mot Norrköping via live stream kan du läsa i vår artikel.

AIKs spelare i närkamp

  • Matchstart: Söndag, 16 juli kl. 17.30
  • Spelplats: Friends Arena, Stockholm
  • Visas på: Cmore live stream

Följ AIK – IFK Norrköping via live stream online

Fler och fler vill se fotboll via live stream och idag är det väldigt lättillgängligt. Men det finns många olagliga och skadliga live streams därute. Vi hjälper dig att hitta en laglig streamingtjänst som dessutom är . Det är alltså möjligt att se AIK mot Norrköping via live stream.

Det är Cmore som sänder samtliga matcher från Allsvenskan 2017 och för att ta del av utbudet måste man ha ett sportabonnemang. Detta kostar vanligtvis pengar men redbet kör just nu en kampanj där man får en månad på Cmore. Det som krävs är att man gör en insättning på redbet och följer kampanjkraven för att sedan få ett mail med en kod. Den koden används sedan för att få tillgång till hela Cmores sportutbud.

Vill du hellre följa matchen på TV är det precis samma leverantör som vid live streaming. Då behövs ett specifikt kanalpaket för att få tillgång till Allsvenskan. Vi rekommenderar att se AIK – Norrköping via live stream på grund av att det är mycket smidigare. Man kan se matchen vart man vill, på flera olika enheter. Dessutom kan du streama fotboll i HD och därmed se matcher i bra kvalitet.

Spelare i AIK tackar publiken efter match

Söndagens omgångar i Allsvenskan 16 juli

Totalt spelas tre matcher i Allsvenskan den 16 juli. Upplagt för en sportfylld söndag med en hel del fotboll att följa via live stream.

15.00: Örebro SK – IFK Göteborg

17.30: Östersunds FK – Djurgårdens IF

17.30:  AIK – IFK Norrköping

Förhoppningsvis kommer dessa matcher röra om lite i tabellen och att några så småningom kommer upp och hotar Malmö lite. Blir roligare att följa en strid om vinsten in i de sista matcherna som förhoppningsvis också blir direkt avgörande.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se