Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 28 jun, 2021

Streama Sverige – Ukraina: Se live stream & TV (29/6)

Streama Sverige – Ukraina: Se live stream & TV (29/6)

Den 29/6 så ställs Sveriges landslag i fotboll inför en åttondelsfinal i EM 2021. Motståndet är i form av Ukraina som fick Sverige efter att hamnat på en tredje plats i grupp C. Vill du se på Sverige – Ukraina stream eller varför inte sända matchen på TV? Vår guide hjälper dig!

Än så länge så har Sverige visat en mycket bra form – resultatmässigt – under EM 2021. Vi är fortfarande helt obesegrade och kan den trenden hållas så är vi snart framme vid kvartsfinal. Ukraina är dock ett landslag vi inte alls ska räkna ut på något vis. Det blir spännande!

Därför bör du inte missa matchen. Vi visar dig vart du kan streama Sverige – Ukraina online. Vi visar även vilken TV kanal som kommer sända live från EM 2021 den 29 juni.

Streama matcher från heta ligor i Europa

Se fotboll & få en välkomstbonus hos Bet365

Vad: Sverige – Ukraina, EM 2021
När: Den 29/6, kl. 21:00
Vart: Hampden Park, Glasgow (Skottland)
Live stream: > Cmore
TV: TV4
Speltips: Sverige vinner matchen (2.42 hos Unibet)

Det är ganska vanligt att vi tipsar om Unibet odds & betting när det kommer till spel på landslaget. Det är en bettingsida med Swish som är mycket smidig att använda sig av. Dessutom kan man alltid räkna med höga odds, bra välkomstbonus och gratis live streaming.

Du kan ta del av ett längre och mer välanalyserat Sverige – Ukraina speltips & odds här.

Sverige – Ukraina stream

Den sida som kommer att visa Sverige – Ukraina stream på nätet är Cmore. Det är en välkänd streamingsida som har rättigheter att visa matcher från EM 2021 via live stream.

För att kunna streama Sverige – Ukraina så behöver du ett konto hos Cmore. Det är gratis att registrera sig. Det krävs även att du uppgraderar ditt konto med ett av de paket som Cmore erbjuder. Du kan läsa mer om vilka priser som gäller för deras live streaming på hemsidan. Där kan du även se vilken typ av fotboll som du kommer att kunna låsa upp med ett abonnemang.

Det är ungefär 50% av alla matcher i EM 2021 som kommer att visas hos Cmore. Den andra halvan av matcherna är möjliga att se gratis hos SVTPlay. Just den live stream som kommer att visa Sverige – Ukraina kommer vara tillgänglig på Cmore.

För att direkt och så snabbt som möjligt komma igång med din Sverige – Ukraina live stream så kan du följa stegen nedanför. Där beskriver vi hur du kan börja se fotboll från EM 2021.

  1. Gå till Cmore
  2. Skapa ett konto
  3. Välj ett abonnemang
  4. Hitta den match du vill se
  5. Streama Sverige – Ukraina den 29/6

Det är bra att känna till att du kommer kunna titta på Ukraina – Sverige stream via den enhet du uppskattar mest. Det innebär att du kan hos Cmore välja att se fotboll i din mobil, surfplatta eller dator. Det går även att kopiera din live stream och därmed sända fotboll på din TV med hjälp av streaming.

Sänd matchen på TV

Självklart så kommer en såpass stor matchen som Sverige – Ukraina sändas på TV. Den kanal som kommer att hålla i sändningen är ingen mindre än TV4. Du behöver med andra ord tillgång till TV4 för att kunna sända Sverige – Ukraina på TV.

Många i Sverige har idag redan tillgång till att se innehållet från TV4. Det gör att många även redan har tillgång till att se Sverige – Ukraina live. Vilket självklart är en stor fördel.

TV4 kommer inte bara bjuda på sändningarna från matchen. Inför matchen så kommer man samla en studio som sitter och försöker analysera matchen på förhand. Vi får även hänga med på intervjuer med spelare och tränare inför matchen. Sedan kommer även svenska kommentatorer att vara med under själva matchen. Ett bättre vis att titta på Sverige – Ukraina på finns nog inte.

  • TV-kanal: TV4
  • Sändningsstart: Cirka 1 timme före avspark
  • Svenska kommentatorer: Ja
  • HD: Ja

Andra nyheter

nyheter
Viktor Gyökeres är glödhet på inför transfers & övergångarna i sommar. Vilken blir hans nya klubb? Se odds för transfer till Arsneal & Chelsea.
11 april, 2024
stryktipset 30 mars
stryktipset
Stryktipset 30 mars! Läs vår analys och vårt spelförslag till kupongen!
29 mars, 2024
premier-league
Viaplay släpper nyheten om att de kommer dela Premier Leagues sändningar nästa säsong med en annan streamingstjänst.
27 mars, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1237 Artiklar