Jimmie Nyman photo
Jimmie Nyman

- 19 jun, 2021

Streama Portugal – Tyskland: Se live stream & TV (19/6)

Streama Portugal – Tyskland: Se live stream & TV (19/6)

Dagens stora match kommer att spelas mellan Portugal – Tyskland. Två lag som flera experter har tipsat som favoriter att vinna hela EM 2021. Vi visar dig hur du kan se Portugal – Tyskland stream på nätet.

Matchen kommer att spelas i det som kallas för dödens grupp. I samma grupp så hittar vi nämligen inte bara Portugal och Tyskland. Där finns även Ungern och inte minst Frankrike. Tillsammans skapar de en otroligt tufft grupp.

Att streama matchen är inte speciellt svårt. Det gäller bara att du har tillgång till den till den tjänst som kommer att sända live stream från Tyskland – Portugal.

Streama fotboll från Europa

Se matcher direkt hos Bet365

Vad: Portugal – Tyskland, EM 2021
Avspark: Den 19/6, kl. 18:00
Vart: Allianz Arena
Live stream: > Se hos Cmore
TV: TV4
Speltips: Portugal vinner matchen (3.40 hos Unibet)

Du kan läsa ett längre speltips inför Portugal – Tyskland hos oss. Vi tipsar där om att spela på Unibet odds i Sverige. Det är en sida som hela tiden ger några av de bästa oddsen i EM 2021.


Portugal – Tyskland stream

Den sida som kommer att visa Portugal – Tyskland är ingen mindre än Cmore. Denna tjänst kommer tyvärr inte att ha en live stream gratis från matchen. Det krävs nämligen att du har ett konto hos Cmore som är utrustat med ett premium eller abonnemang för att kunna se EM streams.

Du hittar alla information om priser och olika paket väl inne hos Cmore. Där ar man en överblick om vad som krävs för att kunna se matchen – samt alla resterande matcher under EM 2021.

Vi tycker själva att Cmore är en bra tjänst för dig som vill följa med under EM. Tillsammans med SVT så har man de rättigheter som behövs för att se alla matcher. Det innbär att ungefär hälften av matcherna kommer att sändas med hjälp av SVT och andra hälften med Cmore.

Just matchen mellan Portugal – Tyskland stream kommer att visas hos Cmore. För att snabbt komma igång med att se din live stream så har vi radat upp lite steg kring vad som krävs. Följ stegen här nedanför.

  • Gå till Cmore
  • Skapa ett konto
  • Köp abonnemang
  • Streama Tyskland – Portugal online

Notera gärna att det är möjligt att streama matchen i din mobil, dator, surfplatta eller TV. Cmore blockerar ingen enhet från att se fotboll från deras utbud.

Se matchen på TV

Om matchen sänds via stream inne hos Cmore så kan du alltid utgå från att Tyskland – Portugal sänds på TV. Detta genom deras kanal – TV4. Denna TV-kanal är det många i Sverige som redan idag har tillgång till. Det gör så att många redan har det som krävs för att se Portugal – Tyskland på TV.

Matchen kommer att starta kl. 18:00 svensk tid. TV4 kommer att ladda upp inför matchen med hjälp av en studio. Denna studio kommer att gå igenom lite förutsättningar inför matchen. Väldigt intressant att följa inför stora matchen som denna mellan Portugal och Tyskland.

  • TV-kanal: TV4
  • Sändningstid: Cirka en timme före avspark
  • HD: Ja
  • Svenska kommentatorer: Ja

Andra nyheter

sport
Det såg länge ut som att Joe Biden skulle bli presidentskandidat för Demokraterna. Nu har oddsen justerats kraftigt.
05 juli, 2024
em
Se kvartsfinalen i EM 2024 mellan Tyskland - Spanien. Vi visar gratis vart och hur du kan se matchen via live stream eller direkt på TV.
05 juli, 2024
em
Se vart & hur du kan titta på Danmark - Tyskland stream från EM 2024. Vi tipsar gratis om sidor & kanaler som visar matchen online eller på TV.
05 juli, 2024

Jimmie Nyman

Jimmie Nyman började skriva på Sportal redan år 2016, och är den medarbetare som varit med oss under allra längst tid. Han har ett brett kunskapsområde, där Allsvenskan är vad han kan allra bäst.Som den allt-i-allo Jimmie är levererar han alltifrån speltips på fotboll till att täcka ishockey och skidor. Han brinner starkt för längdskidor, och det finns ingenting som gör honom gladare än att se oss svenskar slå norrmännen.

1233 Artiklar