Oddsboost hos Betsson under EM 2021

betsson-odds-em-2021-boost

Just nu håller många bettingsidor i Sverige på med förberedelser inför EM 2021. Det kommer vara otroligt stort tryck på att spela på odds under matcherna som snart börjar. Det bästa är att hitta bonusar eller kampanjer som kan ge dig stora fördelar!

Hos Betsson har vi redan börjat se deras förberedelser. Där har man lagt fram en sida med flera långtidsspel under EM. Där har man kryddat till det hela lite extra med hjälp av boostade odds.

Du hittar snabbt till deras oddsboost inför EM 2021 på deras startsida. De har självklart även en EM bonus & erbjudande att spela med om du är en ny spelare på hemsidan.

Spela på boostade odds under EM? Gör det på Betsson!

Utvalda spel med extra höga odds

Högre odds på utvalda spel

Om du surfar in till Betssons hemsida så möts du direkt av kampanjer som har med EM 2021 att göra. Där kan du snabbt klicka dig vidare till de oddsboostar vi tipsar dig om idag.

Deras oddsboost kallas för ”Tutto Balutto” och är Betssons egna expertgrupp när det kommer till odds och betting. De har tagit fram väldigt intressanta långtidsspel. Du kan välja att rygga experterna och samtidigt få extra höga – och troligen de bästa oddsen & tips på EM 2021. Det är något som vi rekommenderar alla som är insatta i Sveriges landslag att ta en titt på.

Hos Betsson har man nu valt att lägga fram spel som är mer avancerad än bara ett resultatspel med 1X2. De har sett till att göra oddsen mer anpassade. Ett exempel på en oddsboost inför EM hos Betsson är t.ex. ”Timo Werner gör 0 mål under hela EM 2021”. Sedan är detta spelet kopplat till ett högre odds än vi normalt skulle kunna spela på.

Det finns även mycket odds som har att göra med Sveriges landslag att göra. Du kan själv se vilka alternativ för betting och oddsboosts som de lagt fram som är speciellt för den svenska publiken.

Några av spelen

För att du ska få en känsla av hur Betsson har lagt fram sina oddsboosts så ger vi några exempel här nedanför. Det är till för att du ska veta lite om vad det är för typ av betting som du står inför.

Alla dessa oddsen finns just nu att spela på inne hos deras bettingsida. Du kan välja ett av våra exempel här nedanför – eller gå vidare till deras sida för att hitta flera. Du kan även läsa vår Betsson Sverige recension för att få mer info om spelsidan.

 

  • ”Milan Skriniar blir bästa målskytt i Slovakien” Odds = 20.00
  • ”Teemu Puuki gör 2,5 mål under EM” Odds = 12.00
  • ”Nordmakedonien gör 0 mål i gruppspelet” Odds = 6.50
  • ”Italien får bäst målskillnad av alla lag i EM” Odds = 10.00
  • ”Sverige går obesgrat från sin grupp” – Odds = 5.50

Andra nyheter

VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 2 december (2/12) – Matcher, odds & TV tider
Här samlar vi odds i våra betting tips inför VM den 2/1. Se vilka matcher som spelas - samt vilka TV tider som gäller.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 1 december (1/12) – Matcher, odds & TV tider
Schema och tips inför dagens matcher från VM; 2022, den 1 december. Se vilka tider, odds och TV-sändningar som du bör hålla koll på den 1/12.
30 november, 2022 | Jimmie Nyman
VM-tipset – 29 november (29/11): Tips, förslag & analys
VM-tipset - 29 november (29/11): Tips, förslag & analys
Dags för ny omgång av VM-tipset! Svenska Spels kupong har spelstopp tisdag 29 november klockan 19:59.
28 november, 2022 | Emil Sandberg