Emil Sandberg photo
Emil Sandberg

- 8 apr, 2019

Streama Tottenham – Manchester City: Se matchen via live stream

Vill du streama Tottenham – Manchester City när lagen möts i Champions League? Se hur du gör för att titta på matchen via live stream!

Det har blivit dags för kvartsfinaler i Champions League, och vi är många som vill se Tottenham – Manchester City live stream direktsänt på nätet.

I den här artikeln visar vi dig hur du bär dig åt för att streama Tottenham – Manchester City direkt på internet. Bättre fotboll än så här blir det knappt!

Streama fotboll hos Bet365 & spela på odds i Champions League

Sätt in pengar & börja streama sport live!

Streaming kräver finansierat spelkonto. Spela ansvarsfullt. Regler & villkor gäller. 18+

Streama Tottenham – Manchester City live

Det går givetvis att resa till London och se matchen på plats på Tottenham Hotspur Stadium, men inte alla kan titta live från arenan. Är du i Sverige är platsen att se Tottenham – Manchester City på istället Viaplay, där den sänds direkt under kvällen.

Du kan alltid titta på fotboll från Champions League på Viaplay, där alla matcher från mästerskapet visas. Skapa ett Viaplay-konto, välj sportabonnemanget och gå in och leta rätt på din Tottenham – Manchester City live stream!

En mycket positiv sak när du väljer att se fotboll på Viaplay är att du kan titta på din match från valfri plattform – det går att streama Tottenham – Manchester City via dator, mobil, surfplatta eller på din TV.

  • 1. Gå in på ViaPlay
  • 2. Skapa ett konto och välj sportabonnemanget
  • 3. Titta på Tottenham – Manchester City live stream (avspark 21:00, 9/4)

Titta på Tottenham – Manchester City på TV

Det går också att titta på Tottenham – Manchester City på TV, om du är mer för att på klassiskt vis slå dig ned i soffan med en chipsskål och en kall öl. Matchen TV-sänds, och för att titta via TV-sändningen behöver du ha TV6 i ditt utbud.

Det går också att titta på matchen på TV på annat vis, nämligen genom att koppla din Tottenham – Manchester City live stream från valfri enhet till din TV. För att göra det behöver du en Chromecast, Apple TV, Samsung TV eller HDMI-kabel.

Inför matchen

Manchester City må ligga i en riktigt nervig och viktig titelkamp med Liverpool om att vinna Premier League, men det stora målet för Pep Guardiolas lag den här säsongen är Champions League.

Sedan Citys storsatsning påbörjades för drygt tio år sedan har man vunnit Premier League tre gånger, FA-cupen en gång, Ligacupen fyra gånger och även Community Shield vid två tillfällen. I Champions League har man dock aldrig nått längre än till semifinal.

Tottenham har å sin sida heller aldrig vunnit Champions League, och har nu sitt bästa lag på hur länge som helst.

”Spurs” är dock oerhört formsvaga just nu, och från att nästan ha sett ut att ha säkrat tredjeplatsen i Premier League går man nu en kamp mot att behålla sin position inom topp fyra. I PL har laget bara vunnit en av sina senaste sex matcher.

Vi kommer även att publicera ett speltips till matchen, när det närmar sig. Så länge kan du läsa om hur du kan spela på oddsbonusar här.

Emil Sandberg

Skribent inom Fotboll

Emil Sandberg är webbredaktör och skribent på Sportal. Han följer all fotboll men har framförallt ett brinnande intresse för Allsvenskan och Serie A. Han började arbeta på sajten som frilansare hösten 2017, innan man knöt åt sig honom på riktigt. Tidigare har han skrivit ett fåtal artiklar åt SvenskaFans.com, Nyheter24 och Sundsvalls Tidning.Emil har genom åren avslöjat flera stora nyheter från fotbollens värld, om alltifrån Allsvenskan till irakisk landslagsfotboll.

2236 Artiklar