Titta på Manchester United - FC Barcelona live
NYHETER

I vår streaming-guide visar vi dig hur du gör för att streama Manchester United – FC Barcelona live på nätet.

Streama Manchester United – Barcelona live

Det ultimata sättet att titta på kvällens Champions League-match är att titta på matchen live från Old Trafford. Det är dock inte alla som har möjligheten att ta sig dit för att se matchen på plats, och därför visar vi dig hur du annars kan ta dig till för att kolla på matchen.

Vi rekommenderar dig starkt till att titta på Manchester United – FC Barcelona live stream direkt från Viaplay, som är den tjänst som sänder matchen i Sverige. Där kan du titta på matchen direktsänt på nätet.

Allt du behöver göra för att se matchen på Viaplay är att kapa ett konto på Viaplay, och där välja sportabonnemanget för att på så sätt låsa upp sändningen till matchen.

Det kostar en viss summa att titta på fotboll på Viaplay (400 kronor i månaden), men du kan välja att dela på ditt konto med en vän och på så sätt även dela på kostnaden. Det går nämligen att ha igång två strömmar samtidigt.

Dessutom går det att titta på Viaplay från valfri enhet, streama Manchester United – Barcelona via dator, mobil, surfplatta eller på din TV.

  • 1. Gå in på ViaPlay
  • 2. Skapa ditt konto och välj ett sportabonnemang
  • 3. Titta på FC Barcelona - Manchester United live stream (avspark 21:00, 16/4)

Titta på Manchester United – Barcelona på TV

Om du är ute efter att se Manchester United – Barcelona på TV är det Viasat Sport Premium som gäller, där matchen sänds direkt. Leta dig fram i ditt kanalutbud och titta på matchen live via direktsändningen.

Matchen har avspark 21:00 under kvällen onsdag den 10 april och det är således då du ska vara redo att sätta igång matchen för att titta.

Saknar du kanalen men vill ändå se matchen på TV? Då kan du koppla din Manchester United – Barcelona live stream till din TV och på så sätt se din ström på TV:n istället för på din valfria plattform. För att göra det behöver du en Chromecast, Apple TV, Samsung TV eller HDMI-kabel.

Inför matchen

FC Barcelona gäller naturligtvis som favoriter här, och med den form Lionel Messi befinner sig i för tillfället blir det väldigt svårt att stoppa ”Barca”. På sina 7 senaste klubblagsmatcher har Messi gjort 10 mål och 3 assist, ett alldeles makalöst facit.

Manchester United får hoppas på att Paul Pogba och resten av laget kan spela på 110 procent av sin kapacitet. Man har fortfarande en del skadeavbräck, men truppen är betydligt mer fulltalig än den var i bragden mot PSG i åttondelen. United förlorade mötet på Camp Nou med 1-0.

Om du vill spela på matchen kan du hitta bra oddsbonusar här. Det går också att spela på betting via Swish, vilket du kan läsa om här.

SPONSRAD | För att kvalificera dig ska du ha ett finansierat konto eller ha placerat ett spel inom de senaste 24 timmarna. Notera att tillgången till live streams kan variera emellan olika länder | IP-restriktioner kan gälla | kontrollera med leverantören | 18+
*VIKTIGT MEDDELANDE - Sportal.se, i samarbete med bet365, erbjuder över 40 000evenemang via livestream varje år. Notera att de immateriella rättigheterna att sända sådanaevenemang via livestream vanligtvis ägs på landsnivå och därför, beroende på var du befinnerdig, kan det finnas vissa evenemang som du inte kan se på grund av sådana restriktioner.Innan du blir medlem hos bet365 och finansierar ditt konto för att se ett särskilt evenemangvia livestream, rekommenderas du att först kontrollera med bet365, med tanke på var dittland är beläget, att du är berättigad att se evenemanget i fråga. Kontaktuppgifter tillbet365 hittar du genom att klicka her, och sedan klicka på Tjänster i det övre högra hörnet av webbplatsen, för att därefter välja Kontakta oss.

1. Bet365

Omsättningskrav: 5x bonus, minsta odds 1.4

200% upp till 2000 kr

2. Unibet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

Sätt in 100 kr - få 600 kr

3. 888Sports

-

Ingen välkomstbonus

4. Guts

Omsättningskrav: 40x bonus

100% upp till 2000 kronor

5. Speedy Bet

Omsättningskrav: Utan omsättningskrav!

100% vinstboost upp till 5000 kr

6. MrGreen

Sponsrat innehåll | Regler & villkor gäller | +18 | Spela ansvarsfullt - Stödlinjen.se