Streama Juventus – Porto: Se live stream & TV (9/3)

Nu är det dags för returmöte i Champions League mellan Juventus – FC Porto. Du kommer kunna streama matchen på nätet eller se den på TV. Vi visar dig hur och vart du kan se Juventus – Porto live den 9 mars.

Matchen kommer att avgöra vilket av dessa två lag som går vidare i Champions League. Förra matchen slutade 2-1 till Porto, som nu har en knapp fördel inför matchen. Det finns helt klart mycket spänning att vänta sig!

Missa inte att följa matchen live. Kolla in vilka alternativ du har för att se Juventus – Porto stream från Champions League här nedanför.

Vad: Juventus – Porto, Champions League
Avspark: Den 9/3, kl. 21:00
Vart: Juventus Stadium
Live stream: > Se Champions League
TV-kanal: Viasat Premium & Viaplay
Speltips: Juventus vinner (1.45 hos Unibet)

Juventus – Porto stream

Den sida på nätet som väljer att sända alla matcher från Champions League via live streaming är Viaplay. De har under många år nu valt att köpa rättigheter för att visa Champions League. Det innebär med andra ord att det är just hos Viaplay som du kommer kunna streama Juventus – Porto den 9/3.

Många vill självklart att de ska få tillgång till Juventus – Porto stream gratis. Det är inget som är möjligt. Att kunna titta på fotboll online hos Viaplay kommer att kräva att du har ett sportpaket som låser upp alla deras sport stream. Detta gör man efter att man har skapat ett konto. Mycket mer info om olika abonnemang och sportpaket finns inne hos Viaplay.

  1. Gå till Viaplay
  2. Skapa ett konto
  3. Köp sportpaket
  4. Se Juventus – Porto via live stream

Alla de sändningarna som finns hos Viaplay från större fotbollsmatcher som denna har hög kvalité. Du bör alltid förvänta dig att de kommer ha experter på plats som analyserar matchen. Sedan kommer du att få sällskap av svenska kommentatorer under matchen. Som om detta inte vore nog så kan du även se fotboll i HD i din mobil, dator eller TV.

Det kommer finnas olagliga sidor som erbjuder Champions League streams gratis. Detta är något som man gör via piratkopieriingar av sändningen. Vi rekommenderar inte denna typen av live streams. Ofta kan dessa sidor vara skadliga för dig och din dator.

Se matchen på TV

Är du mer intresserad av att kunna se Juventus – Porto på TV? Då kommer matchen naturligtvis även sändas via en TV-kanal i Sverige. De TV-kanaler som har fotboll från Champions League är de som finns under Viasat.

Den TV-kanal där Juventus – Porto kommer att sändas på under den 9 mars är ingen mindre än Viasat Premium. Detta är en kanal som inte finns till helt gratis i de flesta TV-paket. Om du inte har kanalen tillgänglig redan så kan du kontaka din operatör. De kan säkert hjälpa dig att få tillgång till Viasat Premium.

  • TV-kanal: Viasat Premium
  • Sändningsstart: Cirka 1 timme innan avspark
  • Svenska kommentatorer: Ja
  • HD: Ja

Om matchen

Det väntas bli en mycket intressant match. Förra mötet så såg Juventus nästan uträknade ut. De hade väldigt stora problem med att hitta rätt i sitt spel. Inte minst under uppspelen. Där lyckades Porto göra Juventus mycket obekväman genom ett vinnande presspel.

Nu gäller det för Juventus att minst vinna matchen för att ta sig vidare. Man spelar på sin hemmaplan och har en liten fördel i jämförelse med att Porto ska ta sig vidare enligt oss.

Cristiano Ronaldo förväntas vara tillbaka på planen i denna match. Han vilades i förra ligamatchen mot Lazio i Serie A efter att han inte ska ha känt sig fullt frisk. Chansen finns att vi får se Dejan Kuiusevski från start – men inte helt självklart.

VM 2022 – 30 november (30/11) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 30 november (30/11) – Matcher, odds & TV tider
Se betting tips och oddsen inför dagens matcher i VM den 30/11. Vi samlar tips, TV tider och analyser inför matcherna som spelas idag.
28 november, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 29 november (29/11) – Matcher, odds & TV tider
VM 2022 – 29 november (29/11) – Matcher, odds & TV tider
Kolla in oddsen i våra betting tips inför VM den 29/11. Vi samlar TV tider & info kring alla dagens matchen den 29 november.
28 november, 2022 | Jimmie Nyman
VM 2022 – 28 november (28/11) – Matcher, odds & tider
VM 2022 – 28 november (28/11) – Matcher, odds & tider
En sammanställning av VM under den 28/11. Här kan du se tv tider, odds och tips inför dagens matcher den 28 november.
25 november, 2022 | Jimmie Nyman